2011.05.15. 21:32 teddike

Upfronts 2011 - Az NBC sorozatai, tervei

Címkék: sorozat nbc upfronts 2011 2012

Nagyon közhelyesen indítva a sorozatokért rajongók legfontosabb időszakát bemutató bejegyzést, ismét eltelt egy év. Egy olyan tévés év, amit szerintem nyugodtan és nagyon gyorsan felejtsünk el. Néztetek valamit ebben az évadban? A következőben fogjátok tudni nézni - értsd - berendelték a második évadot az adott újonc sorozatból? Igazatok van, ne tépjek fel esetleges mély sebeket. Ami biztos, hogy egy új időszak kezdődik, egy új upfronts tele újdonságokkal és remélhetőleg nagyon jó sorozatokkal. A csatornák közül az NBC kezdte meg ezt a hetet, bemutatták az újoncokat, kiderült a visszatérők és elkaszált sorozatok listája és előzeteseink is vannak, de ez egy következő bejegyzés. Először nézzük az új vezetéssel felálló NBC mit tett le az asztalra idén.

Az egy évvel ezelőtti NBC újonc listát elnézve, csak egy sorozat élte túl a dolgokat, csak egy sorozat tér vissza a második évadra. Nagyon sok olyan sorozatot veszítettünk el, amit mondjuk az első három részig élveztünk, aztán lehetett is kukázni őket. Mint írtam a felvezetőben, ezt próbáljuk is elfelejteni, és adjunk egy esélyt az új sorozatoknak. Előttük azonban essen egy pár szó a visszatérő, már több évadot megélt szériákról. Sokunk kedvence a Chuck kapott egy utolsó esélyt, jobban mondva a csatorna vezetése úgy döntött, hogy egy 5. évaddal lezárja a történetet. 13 résszel számolva, szeptembertől kezdődik Chuck utolsó nagy kalandja. Örömteli a visszatérők között látni a Paranthood című sorozatot, ami nagyon sok jó színésszel belopta magát sokunk szívébe és  talán a folytatással még több rajongót szerez majd magának. Az újonc, tehát a második évadra berendelt sorozatok listája nagyon hosszú, konkrétan csak a Harry's Law szerepel rajta, ami szerdára átkerülve, szeptemberben visszatér a képernyőre.

Visszatérő sorozatok: 30 Rock, Community, Harry's Law, Parks & Recreation, The Office, Law & Order: SVU, Parenthood, Chuck - The Biggest Loser, Celebrity Apprentice, Dateline, The Sing-Off, The Voice

Elkaszált sorozatok: Chase, The Event, The Cape, Law & Order: LA (LOLA), Outlaw, Undercovers, Outsourced, Perfect Couples - America’s Next Great Restaurant, School Pride, The Paul Raiser Show.

Az újoncok előzetes listáját látva nagyon érdekelt és vártam, hogy az NBC milyen műsorrendet rak majd össze. Az az igazság, hogy most kicsit csalódott vagyok, ezt a listát elnézve sokkal ütősebb programra számítottam, de lehet csak én vártam valami hatalmas "robbanást".

Újonc sorozatok: Smash, Prime Suspect, The Playboy Club, Awake, Grimm, The Firm - szitkomok: Up All Night, Whitney, Are You There, Vodka? It’s Me, Chelsea, Free Agents, Best Friends Forever, Bent

Midseason sorozatok: 30 Rock, Are You There, Vodka? It’s Me, Chelsea, Best Friends Forever, Awake, The Firm, Smash - The Voice, Celebrity Apprentice

Hat dráma, hat szitkom és a visszatérő sorozatok, ebben az elrendezésben:

Hétfő:

08:00 - The Sing-Off

10:00 - The Playboy Club

Kedd:

08:00 - The Biggest Loser

10:00 - Parenthood

Szerda:

08:00 - Up All Night

08:30 - Free Agents

09:00 - Harry"s Law

10:00 - Law & Order: SVU

Csütörtök:

08:00 - Community

08:30 - Parks and Recreation

09:00 - The Office

09:30 - Whitney

10:00 - Prime Suspect

Péntek:

08:00 - Chuck

09:00 - Grimm

10:00 - Dateline

A "midseason" tervek közül eddig annyi derült ki, hogy hétfőn a The Voice fog érkezni majd két órában, és felvezeti az újonc Smash-t. Valamint még annyi biztos, hogy a The Firm vasárnap 10 órakor fog majd adásba kerülni.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://teddike.blog.hu/api/trackback/id/tr423143207

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása