2011.05.17. 14:49 teddike

A FOX újoncai (8): Touch

Címkék: sorozat fox touch upfronts 2011 2012

Erről a sorozatról tudunk talán a legkevesebbet, bár Kiefer Sutherland lesz a főszereplője és már elég sokszor beszélt a jövőről, de még egy percnyi jelenetet sem forgattak a sorozatból. Júniusban kezdenek majd és a szereplők válogatása is tart még. Kiefer személye a biztos, illetve gondolom ez volt a biztosíték a FOX számára is, hiszen kértek belőle rögtön 13 részt.

A történet középponjában egy apa-fia kapcsolat lesz. Az autista srác azzal a képességgel rendelkezik, hogy képes meglátni a közeli jövőt. Kiefer apa szerepben pedig ezeknek a látomásoknak fog majd elébe menni?

touch

Stúdió (Gyártó): 20th Century Fox, Tailwind Productions, Chernin Entertainment

Író: Tim Kring (Heroes)

Rendező: Francis Lawrence (Kings)

Producer(ek): Tim Kring, Francis Lawrence, Peter Chernin, Katherine Pope, Kiefer Sutherland, Suzan Bymel

Szereplő(k): Kiefer Sutherland

Premier: Midseason (2011/12 tél) - júniusban kezdik a forgatást

Várakozási faktor: 5/10

Az "akármi lehet belőle" sorozatok népes táborába tartozik. Egyelőre nem nyilatkoznék, első jelenetek alapján nagy kedvenc is lehet akár - jövőre kiderül. (Ez lesz vajon az idei "Terra Nova"?)

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://teddike.blog.hu/api/trackback/id/tr883143229

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása