2011.05.18. 10:15 teddike

Upfronts 2011 - Az ABC sorozatai, tervei

Címkék: sorozat abc upfronts 2011 2012

Tegnap este, magyar idő szerint 10 órakor lezajlott az ABC upfront is, természetesen verték ők is magukat, hogy mennyire jó eredményeket értek el, és mennyire jó sorozatok vannak a csatornánál - de ez az esemény erről szól, mindenki a legjobb (valamiben). A show legjobb része Jimmy Kimmel volt, aki rögtön az első mondatával utalt arra, hogy egy éve az ABC által berendelt sorozatok közül mindegyik kaszálva lett és a befeketők még mindig ott vannak. De ezzel foglalkozzunk most a legkevésbé. Kapunk majd 13 új sorozatot, 8 drámát és 5 szitkomot és szerintem a felét kukázhatjuk is, de ezt csak úgy csendben jegyeztem meg.

Egy éve is volt upfront, akkor így nézett ki a csatorna tervezete a már véget ért évadra. A mostaninak is nagyon bátran, sok mindent felborítva mentek neki. Hoztak nagyon sok újoncot és próbáltak frissíteni kicsit. Az eredményt meglátjuk, az biztos, hogy az első bemutatók alapján nagyon sok sorozattal vannak problémáim, de ez legyen az én bajom. Az új évadot elnézve, csak a hétfő marad érintetlenül, a többin sikerült változtatni, de erről is mindjárt.

Visszatérő sorozatok: Body of Proof, Desperate Housewives, Happy Endings, Castle, Cougar Town, Grey's Anatomy, The Middle, Modern Family, Private Practice - America's Funniest Home Videos, The Bachelor, Dancing With The Stars, Extreme Makeover: Home Edition, Secret Millionaire, Shark Tank

Elkaszált sorozatok: Brothers & Sisters, Better With You, Detroit 1-8-7, Mr. Sunshine, My Generation, No Ordinary Family, Off The Map, V, The Whole Truth - Skating With The Stars, Supernanny

Az NBC és a FOX kapcsán azt mondtam, hogy csalódás látni a esték felépítését, az ABC esetében azt mondanám, hogy bátor. Igaz csak midseason, de kedden is szitkomokat akarnak adni. Nem midseason esetében meg első órában újonc szitkomok a Glee és az NCIS ellen? Okos gondolat ez? Szerdán marad a 4 szitkom, egy újonccal középen, valamint egy drámá a Modern Family után. A Charlie's Angels-t is más helyre raktam volna és sorolhatnám.

Újonc sorozatok: Charlie's Angels, Revenge, Once Upon A Time, Pan Am, Good Christian Belles, Missing, The River, Scandal - Last Man Standing, Man Up, Suburgatory, Aparment 23., Work It

Nézzük az ABC mit álmodott meg:

Hétfő

08:00 - Dancing with The Stars

10:00 - Castle

Kedd

08:00 - Last Man Standing

08:30 - Man Up

09:00 - Dancing with The Stars

10:00 - Body of Proof

Szerda

08:00 - The Middle

08:30 - Suburgatory

09:00 - Moden Family

09:30 - Happy Endings

10:00 - Revenge

Csütörtök

08:00 - Charlie’s Angels

09:00 - Grey’s Anatomy

10:00 - Private Practice

Péntek

08:00 - Extreme Makeover: Home Edition

09:00 - Shark Tank

10:00 - 20/20

Vasárnap

07:00 - America’s Funniest Home Videos

08:00 - Once Upon A Time

09:00 - Desperate Housewives

10:00 - Pan Am

Midseason:

Kedden jön majd a Cougar Town 9 órától, valamint az Aparment 23 közvetlenül utána újoncként. Szintén midseason: The River, Scandal, Good Christina Belles, Work It és Missing.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://teddike.blog.hu/api/trackback/id/tr273143230

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása