2011.09.08. 15:46 teddike

Premier előtt: Drive (Gázt!)

Címkék: film drive 2011 gázt!

Az év egyik legjobban várt filmje? Nyomtattam egy ilyen címkét, viszont még nem döntöttem el, hogy megkapja a Drive vagy sem? Na jó, adjuk oda neki, mert az elmúlt hetekben nem egyszer szerettem volna már ott ülni a vászon előtt. A várakozásnak vége, ma este (csütörtök) végre oda kerülök a terembe és csodálhatom Ryan Gosling vagy Carey Mulligan játékát, örülhetek Bryan Cranston és Ron Perlman régen látott arcának és még sorolhatnám azokat az, színészek melletti, apró jelzőket amik miatt alíg várom, hogy végre becsengessenek és popconrt majszolva nézhessem a filmet. A hangulat már az előzetesekkel magával ragadott, innentől pedig nincs kérdés, rajongani kell a film minden percéért.

Mit is mondhatnék még? A Rescue Me (Ments meg!) finálé előtt (igen, az is ma lesz, 23 óra után az AXN műsorán) egy Drive (Gázt!) vetítés! Kívánni sem lehetne ennél jobb napot a látható filmek és sorozatok terén.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://teddike.blog.hu/api/trackback/id/tr673211687

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása