2011.11.30. 19:38 teddike

Grimm: Teljes évad egy újabb mesének!

Címkék: sorozat grimm 2011 2012

 Az NBC midseason összefoglalójában tértünk ki arra, hogy a Grimm biztosan kapni fog majd egy teljes évados berendelést. Ez a bejegyzés után pár nappal be is következett. Na most ezt nem azért szerettem volna leírni, hogy hangsúlyozzam igazam, sokkal inkább azért, hogy tovább erősítsem mindenkiben, megéri a Grimm nézését elkezdeni. A péntek esténként nagyon jó nézettséget produkáló Grimm 22 részig velünk lesz.

És ha már "nagyon jó nézettség", akkor azt is leírnám, hogy ezalatt mire is gondolok. Bár megtévesztő ez a gondolat, nem 10 millió feletti össznézettségről, vagy 18 és 49 év közötti nézők körében produkál látványos, mondjuk 4,0 feletti eredményeket. Arról van szó, hogy a pénteki nézettséget elnézve, a többi csatorna és sorozat teljesítményéhez mérten nagyon jó eredmény az 1,6 (18-49), ami ráadásul az NBC csatornaátlagát figyelve is kiemelkedő. 

A részek felépítésében is sok hasonlóságot fogtok találni, de ez talán így a negyedik epizód környékén már egészen emészthető. Mondhatni teljesen klasszikus a dolog, rögtön az elején bemutatnak nekünk egy esetet, elkezdődik a nyomozás, gyorsan kiderül milyen lényekre vadászunk, majd természetesen a rész második felében megoldódik a probléma, minimálisan kapcsolódva az átívelő szálhoz olykor-olykor. 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://teddike.blog.hu/api/trackback/id/tr43426809

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása