2012.02.12. 19:50 teddike

Március 1-én Awake premier!

Címkék: sorozat awake 2011 2012

Örülünk? Most már boldog mindenki? A midseason egyik, ha nem a legnagyobb kérdése az volt, hogy a korábbi tervekhez képest, az NBC mikor kezdi el adni, az általuk sötétnek minősített újoncot. A kérdés megválaszolásra került, március 1-én itt a premier. Csütörtökön, a harmadik órában kerül majd adásba, mondhatjuk egészen nyugodtan, hogy az NBC halál-órájában. Csak az idei évet nézve, a Prime Suspect kapott ott kaszát és a The Firm került át onnan másik napra. Egy sorozatnak, egyetlen résznek sikerült NBC szinten nagyobbat durrantania és az egy Grimm rész volt. Vajon mire lesz képes az Awake? 

awake.jpg

Ha válaszokat akarunk, akkor egyrészt a következő hónapban néznünk kell a sorozat, illetve követnünk kell a nézettségi adatokat. Érdemes jósolni, ötletelni? Tegyük meg, én most borítékolnám, hogy nem lesz sikeres a széria és pár rész után lekerül adásból, vagy a csütörtökről. Jelenleg, itt a monitorom előtt, arra keresném a választ, hogy a 13. részt vajon láthatjuk bármikor? Remélem igen! 

De elég a pesszimizmusból, jön az Awake, itt tartunk most, ha pezsgőt nem is bontunk, azért örüljünk! 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://teddike.blog.hu/api/trackback/id/tr84097906

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása