2012.02.26. 21:26 teddike

Kristin Kreuk visszatér(het) a képernyőre!

Címkék: sorozat 2012 2013 krisin kreuk pilotseason

Díjszezon, midseason és pilot-season - így lehet összefoglalni nagyon röviden a jelenlegi időszakot. Február végén már nem az a kérdés, hogy vajon milyen újonc sorozat érkezik még idén, sokkal inkább az, hogy jövőre mit láthatunk a képernyőn? Ahogy az lenni szokott, januártól folyamatosan záporoznak a jobbnál jobb vagy rosszabb pilot tervek (összeszámoltam/átolvastam, több mint 50-et), amelyek többsége ha el is jut a csatornák fejesei elé, több kiesik majd a rostán és a májusi uprfonts előtt/alatt. Annyi bizonyos, hogy vannak ismét jó ötletek, de sajnos, kiindulva az elmúlt egy-két évből, a pilot nem minden és hatalmas zuhanások érkezhetnek még az évad során, kedvenc példám erre a 2009-es FlashForward, de idén is lehet említeni a Terra Nova vagy az Alcatraz leszereplését. 

Miért is írtam ezt most le, ha Kristin Kreuk a címszereplő? Az ő visszatérése kevésbé fontos, mint az, hogy mostanában rengeteg ilyen hír látott napvilágot. Rengeteg forgatókönyv kezdte el a rendezőjét, producerét majd szereplőit keresni. Voltak nagyon szerencsés kezdeményezések, mint pl. a Hannibal, amely a főszereplő megtalálása mellett, már berendelést is kapott az NBC-től (ez azt jelenti, hogy a csatorna nem csak a pilot részre adott megrendelést, anélkül, hogy elkészült anyagot látott volna, hanem a tervek alapján, valamikor minimum 13 rész a képernyőre kerül jobb esetben). Vannak már most nagyon hype-olt tervek, pl. az ABC és a 666 vagy a CBS Sherlock Holmes sorozata. Vagy akadnak olyanok is, amik a korábban említett új trendnek fekszenek le, jönnek az újabb mesés feldolgozások, mint jelen esetben a Beauty and the Beast. Fura lenne egyébként, ha jövőre két, hasonló címmel futó sorozat is adásba kerülne (az ABC és a the CW is rajta van a történeten).

Visszatérő kérdésem, miért is Kristin Kreuk a rengetegből? A válasz abban keresendő, hogy a Smallville főszereplőjeként sokat tett azért, hogy megismerkedjek a "daralás" kifejezésével, első négy évadot napi 10-12 résszel abszolváltam még az egyetemi évek alatt. Mondhatom nyugodtan, hogy miatta kezdtem el nézni a sorozatot, de persze azt is, hogy ő volt az oka annak is, hogy megutáltam. Viszont most itt egy újabb lehetőség előtte, a CW újonc sorozatának főszereplője lehet amit talán, ha kicsit fejlődött az elmúlt évek alatt a csatorna szintjén nagyon könnyen teljesíteni is fog. Természetesen én drukkolok neki, mert bár kevésbé tehetséges mint erős #eyecandy faktor, nagyon sokáig képernyőn volt, egy-két évet újra ott tölthet.

A miért pont Kristin Kreuk kérdésre a válasz abban is keresendő, hogy tetszik a mesék képernyőre kerülésének ötlete. Idén a Grimm és a Once Upon A Time is kedvenc network újoncok közé kerültek, így talán nem meglepetés, hogy az újabb ötleteket is nagyító alatt érdemes/fogom tanulmányozni a jövőben. 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://teddike.blog.hu/api/trackback/id/tr704211805

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása