2012.05.14. 21:35 teddike

A FOX újoncai (2.): The Following

Címkék: sorozat fox 2012 2013 the following fox upfronts 2012

A FOX idei highconcept sorozata, bevetnek mindent, amit csak lehet, és remélhetőleg sikerül is majd nekik, de csak midseasonban indítják el az újoncot, szóval van még egy kis időnk, hogy emésszük a sorozat leírását. FBI, sorozatgyilkosok, visszahívott ex-ügynök konzultálni, a gyilkosok között felépített szociális háló, igen-nem facebook és sorolhatnám az elemeket, amiket ki lehet ragadni a történetből. Az biztos, hogy Kevin Bacon, Emmy díjas színész mindent megtesz majd azért, hogy visszatérjenek minimum egy második évadra is.Plusz, Kevin Williamson, a The Vampire Diaries után, íróként is megmutathatja tehetségét.

the_following_fox_2012.jpg

Gyártó/Stúdió: Warner Bros. Television

Író: Kevin Williamson (The Vampire Diaries)

Rendező: Marcos Siega (The Vampire Diaries)

Szereplők: Kevin Bacon, Natalie Zea (Justified), James Purefoy (Rome), Shawn Ashmore, Maggie Grace (Lost)

Premier: 2013 midseason - várhatóan hétfőn

Várakozási faktor: 8/10

Leírás alapján teljesen megvettek, egyértelműen kíváncsi vagyok arra, hogy mit sikerül kihozni ebből az ötletből, mert az bizony remek. Bár ez a közel 300 sorozatgyilkos, amolyan Alcatraz beütése van, szóval leszámítva az előjeleket, egészen remek kikapcsolódásra számítok. 

Mutatunk egy előzetest is, ti is várni fogjátok:

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://teddike.blog.hu/api/trackback/id/tr194508700

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása