2013.05.26. 18:27 teddike

Upfronts 2013: ABC

Címkék: abc sorozatok upfronts 2013 abc upfronts 2013

(Nincs új oldal, új dizájn, sőt, valójában semmi sincs, csak egy "visszatérő" bejegyzés a kedvenc időszakomról, éljen az upfronts, és éljen az újabb reménysugár, nézzük miben látják a network csatornák a csúcsra való visszatérés lehetőségét.)

Mielőtt az új évadról beszélnénk, nézzétek meg a korábbi éveket, érdemes egy pillantást vetni arra, hogy 2011-ben és 2012-ben mit dobtak be az ABC fejesei és mi jött be nekik ebből! A (nem)kérdésre röviden annyi a válasz, hogy semmi. Na jó, a berendelt újoncok közül, egy dráma és egy vígjáték is folytatja a következő évadban. Az érdekesség, a két visszatérőben, hogy az európai piacon hatalmas bukta lenne mindkettő, nem mintha kint akkora siker lenne akármelyik is. A Nashville gyakorlatilag a legpocsékabb dráma volt egy éve az újoncok között és ezt a címet, csak a szitkomok között, a The Neighbors is hozza magával 2013-ra. Ettől függetlenül, valódi sikert is elkönyvelhet az ABC, a Scandal mindenképp a nagy nyertese a napokban befejődött évadnak. A csütörtök harmadik óra nyertese, a Grey's Anatomy-t is legyőző Olivia minden elismerést megérdemel.

A kérdés ismét adott, mitől lesz az ABC sikeresebb network csatorna? Mi lesz a Lost utódja? Illetve mitől lesz az ABC nem az NBC? Annyi bizonyos, kicsit egy csomagban nézve az összes network csatornát, hogy megváltozik majd a felállás, nem csak szeptembertől, májusig fog tartani egy évad, 12 hónapos évek leszek (nem nevetni), és a 13 valamint a backnine egy kicsit értelmét veszti majd. Jönnek az event-sorozatok, 10-17 résszel. Egy példát említve, érkezik a Once Upon A Time spinoff, amit eleve 13 (?) részesre terveznek.

Ha egy sorozattal kellene megválaszolni az összes kérdést a jövőre nézve, akkor Marvel’s Agents of S.H.I.E.L.D. - nem kell nagyon belátnunk a kulisszák mögé, hogy tudjuk/sejtsük, az ABC ha nem is mindent, de nagyon sokat egy lapra tesz/tett fel az Marvel sorozattal. A másik oldalról nézve teljesen érthető ez, Joss Whedon jelenléte pedig elég nagy garancia a sikerre. Az első vélemények alapján ráadásul egy nagyon minőségi sorozatot kapunk majd, ami mellé jöhetnek még erős tartalmak. A Lucky 7, az előzetessel ellentétben szintén nagyon erős lett és a Resurrection is fog még meglepetést okozni.

Újoncok (dráma, szitkom): Marvel’s Agents of S.H.I.E.L.D., Once Upon A Time In Wonderland, Resurrection, Lucky 7, Mind Games, Killer Women, Betrayel - Super Fun Night, Mixology, Trophy Wife, Back In The Game, The Goldbergs - The Quest

Visszatérők: Nashville, Castle, Grey's Anatomy, Once Upon A Time, Revenge, Scandal - The Neighbors, Last Man Standing, The Middle, Modern Family, Suburgatory  - The Taste, Shark Tank, Dancing With The Stars, The Bachelor, 20/20, America's Funniest Home Videos

Nem visszatérők: 666 Park Avenue, Body of Proof, Last Resort, Private Practice, Red Widow, Zero Hour - Don't Trust The Bitch, Family Tools, Happy Endings, How To Live With Your Parents, Malibu Country

A schedule, aztán pedig foglalkozunk egy külön bejegyzésben az újoncokkal kicsit:

abc_schedule_2013_1.jpg

Kattintsatok bátran, nagyobb lesz a kép, hétfővel kezdünk egyébként, a szombat kimarad, hat sor, hat nap, bár ezt szerintem nem kellett volna ennyire részletesen leírnom, tudjátok ti.

Ami a midseasont illeti: Resurrection, Killer Women, Mind Games, Mixology, Suburgatory.

Összefoglalva kicsit a leírtakat, az elkaszált sorozatok többsége újonc, egy éve is sejtettük, hogy nem ezekkel a címekkel fogják beírni magukat a sorozat-történelembe, idén viszont, ahogy az elején is írtam, látok egy kis reményt arra, hogy kapjunk minőségibb tartalmat és nem csak a Marvel miatt.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://teddike.blog.hu/api/trackback/id/tr515319015

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása