2015.01.22. 22:09 teddike

Justified - Raylan utoljára

Címkék: sorozat justified

Az a szomorú hírem van, hogy a Justified április 14-én véget ér. Nagyon remélem, hogy Graham Yost tudja mit csinál és valami nagyon meglepő de egyben közel tökéletes lezárást ad kedvenc karaktereimnek. De messze még a finálé, addig még 11 részen keresztül élvezhetjük, ahogy Raylan, Harlan egyetlen tökös katonája szétszedi Boyd seregét. Nem is lehetne jobb szállal lezárni ezt a sorozatot, mint a legelső perctől ott élő, folyamatosan előkerülő feszültség lezárásával. A Raylan - Boyd háború végére pontot fogunk tenni, és a kezdés minden pillanata arról árulkodott, hogy lesznek még itt cifra dolgok. 

De, tegnap megígértem magamnak, hogy egy bejegyzés írásánál, nem az a lényeg, hogy évekig rakogassam a szavakat egymás után, sokkal inkább kerüljön előtérbe egy rövid vélemény arról, hogy miért is jó, jelen esetben a Justified? Erre a kérdésre elég csak azt a jelenetet megemlítenem, amiben Boyd és Dewey Crowe megbeszélik, hogy mennyire jó életük volt régen. 

justified.jpg

A kérdések persze adottak: Ava mennyire lesz tökös? Miért is volt fontos ez a bankrablás? Mi van a könyvben? Mit akar kedvenc Terminátorunk egy irigylésre méltó Mercedesben és miért akar egy hatalmas házat megvenni a semmi közepén? Lesz heti eset is? Sikerül elkapni? Ki hal meg a végén? A sok milliós kérdés, mármint az utolsó. Nem lepődnék meg semmin egyébként. De a válaszokat inkább ne siettessük, szórakozzunk egy jót minden héten. Ja, és milyen véletlen, a finálé előtt pár nappal indul a Game of Thrones. Egy óra szórakozás (minimum) biztosítva a nyár közepéig.

Lényeges infó, nagyon erős tipp, nálunk 2015 októberében jön majd az új évad, ahogy eddig is, minden évben. 

3 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://teddike.blog.hu/api/trackback/id/tr187099229

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

doggfather · http://dogg-n-roll.blog.hu/ 2015.04.01. 13:58:18

csak szerintem mellékszereplő raylan már 2 évada a saját sorozatában?

teddike · http://teddike.blog.hu 2015.04.01. 23:02:13

Nem, szerintem is többen előbbre léptek, viszont az utolsó évad fantasztikus.

doggfather · http://dogg-n-roll.blog.hu/ 2015.04.02. 08:30:19

@teddike: nekem is tetszik, sőt. csak remélem, hogy a kedvencem nem ár úgy, mint a shieldben...
süti beállítások módosítása