2006.11.15. 22:37 teddike

Karsai Zita

Címkék: csajok karsai zita

Elkezdve a palyafutasomat, ime itt ez a lany, aki tancol, meg hat most mindenki ismeri, hiszen a megatancba is fellep, de ha onnan nem is, mivel semmi nezettsege nincs a musornak, akkor itt vannak a kepei, amik tegnap kerultek a nyilvanossagra! :)

Lassan ugy erzem, hogy mindenkinek vannak mar ilyen kepei, vagy legalabbis sokan szeretnek azt hinni, hogy nem kerulnek elo a multjabol hasonlo okos dolgok! :) Termeszetesen nem szeretnem ezzel elitelni oket, de azert gondolkodjunk el rajta egy kicsit! Persze, nem o a hibas, neki csak penz kellett, a fotos meg atverte...szokasos sztori...mindenki elhiszi...tehetunk mast?!

Amugy van masik velemenyem is, gondolom feltunt mar nektek is, hogy a legtobb musor, foleg a multban eljatszotta a pornos kartyajat..es hat minden musor eseten kiderult, hogy van mit takargatni...ezzel csak azt akarom mondani, hogy nem tartom kizartnak, ha a tv2 tudott errol a dologrol, es hat remelve azt, hogy ingyen reklamhoz jut, az amugy mar teljesen kudarcba fulladt musora kapcsan, es sikerul egy kicsit sikeresebbe tennie! Mondjuk azt ketlem, hogy sikerulne, mert ez a musor, mar teljesen behalt, foleg most, hogy jot az rtl a maga kis szombat esti lazaval, es hat azert ott van egy dukai reginank, aki mar sokkal tobbet mutatott nekunk! ;)

Persze itt vannak a kepek is, ha valakit erdekelnek! kepek

3 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://teddike.blog.hu/api/trackback/id/tr673139760

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

árcsi 2006.11.15. 23:00:13

koszi a kepeket! eddig csak az ujsagban lattam oket.

sabotage 2006.11.29. 02:47:12

miért kell ennyire felfújni ezt a dolgot, nem értem!

Gál Imre 2006.12.07. 22:50:07

Egy szép nőnek mégszebb teste, mivan ebben alyan nagy baj, bár csak többet lehetne ilyet látni.
süti beállítások módosítása