2006.11.21. 00:45 teddike

Megatanc v2.0

Címkék: karsai zita megatanc

Nincs mit finomitani a dolgokat azt hiszem, ismet elottunk vannak a hetvege adatai, es egyertelmu, hogy a megatanc szart sem er, mar elnezest. Hiaba volt egesz heten megatanc laz, es hiaba folyt mindenhonnan Karsai Zita...ez akkor is bukta a javabol.

Csak maradva a szaraz tenyeknel, az rlt szombat este 2.3 millioan neztek, mig a megatancot csak 750 ezren...ezek termeszetesen csak nagysagrendek...de hat akkor is, egyertelmunek latszik a dolog! Nem fogjak levenni teljesen a musorrol, csak atrakjak pentek estere, mint ahogy errol mar korabban is irtam, viszont, mint azota kiderult, itt a legtobbek alltal nezett bk val kellene felvennie a versenyt, es utanna a los nezettsege sem elhanyagolhato!

Mar most kizartnak tartom, hogy oriasi elorelepes legyen nezettseg szempontjabol. En azert sajnalom a musort, mert unalmas perceimben, internetrol letoltve belenezegetek...de az teny, hogy nem lennek kepes vegigszenvedni a szombat estet a tv2 elott!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://teddike.blog.hu/api/trackback/id/tr853139768

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása