2006.11.28. 17:01 teddike

Péntek este!

Címkék: tv karsai zita megatanc

Ma vegre sikerult olyan informaciokhoz jutni, amik arrol szollnak, hogy pentek este az emberek mit is neztek?! :) Korabban mar irtam, hogy kivancsi vagyok arra, hogy pentek este, a szombatrol athelyett Megatanc milyen eredmenyt fog elerni! Nos, lassuk az eredmenyeket:

Mint tudjuk a Bk, a Lost harcolt a Megatanc elleneben! Szokasosnak mondhato rtl kontra tv2! Azt hiszem hogy kivetelesen arrol kell beszamolni, hogy a tv2 jott ki jobban ebbol a dologbol! Konkret adatokat nem mondva, csak nagysagrendekrol beszelek!

Az estet az rtl kezdte jobban, BK kozel 2millio nezot ultetett a kepernyok ele, viszont utanna valtozott a helyzet! A Lost csak kozel 900ezer nezot, mig a Megatanc 1,1 millio nezot vonzott! Meglepo modon a nezok viszont kitartottak, mint szamomra is kiderult, a Megatanc egeszen fel12ig eltartott! Es a BK t leszamitva sikeresnek mondhatja a program athelyezeset a tv2! Egyik kedvenc oldalamat olvasgatva (junkie), elgondolkodtato dolgot olvastam!

Az emberek, ezek az adatok egyertelmuen is mutatjak, hogy neznek a musort, tehat a musor igazabol annyira nem bukas, egyszeruen azok az emberek akik ott ulnek a paholyba, nem voltak kepesek idoben eldonteni, vagy meglatni, hogy ezt a musort mikor teszik adasra! Pedig szerintem a keddi selejtezos nezettsegek sokat sejtettek!

En tegnap este neztem vegig a musort, tovabbra is vontatott cseppet, es sok minden idegesit, foleg a zsuri, es Karsai Zita is nagyon kikeszito tud lenni! Remelem nem akarjak vele megnyeretni ezt a musort, mert akkor tovabb fogjak erositeni azt a sztereotipiat, hogy "tancos = vetkozik"! Tudom, ez cseppet sarkositva van, de sajnos ez az igazsag! Ezzel nem elitelni szeretnek senkit, de remelem, bizom benne, hogy nem o fogja ezt megnyerni! Ez csak az en velemenyem nyilvan, gondolom sokan szeretik!

 

forras (origo ; sorozatjunkie)

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://teddike.blog.hu/api/trackback/id/tr913139775

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása