2007.01.11. 22:09 teddike

Június - Cars

Címkék: film mozi 2006

Folytatom, mert mindig jo folytatni valamit! Hasonlo okossagok igerem nem lesznek mar a leirasomban! Bekoszontott a nyar, es egyre kevesebbet mentunk moziba, mondjuk a junius nem bovelkedett olyan filmekben, amiket erdemesnek tartottam volna moziba megnezni!

Volt itt egy nagy fordulo, amit csak emiatt jegyzek meg, nem vagyok nagy rajongoja, es a film sem tetszett, de ha mar 060606, akkor itt volt nekunk az Omen! Jott latott es nem gyozott! Nem nyerte el a kritikusok tetszeset, ahogyan az enyemet sem! Most meg, jojjon egy kis sablon, rajongoknak kotelezo!

Ami szamomra utott ebben a honapban, persze, ez koszonheto annak is, hogy vizsgaidoszak volt, szval semmi komolyra nem voltam vevo, es kerultem minden elgondolkodtato esemenyt! Ennek (is) koszonheto, hogy a Verdak lett a honap abszolut gyoztese!

A Pixar ujra akcioban, mondhatnank ezt is! A tenyek viszont onmagukert beszelnek, 2006 egyik legjobb animacios filmje lett, ha minden igaz, oscar jelolest is fog kapni! A sztori, mar ismert, sot, mondhatnam azt is, hogy alap dolgokat mutat be, de szerintem pont ezzel ragadja meg sok ember szivet/lelket! Huu...ez nyalasra sikeredett cseppet, de azert ertitek mit probalok kinyogni! Egyertelmu viszont, hogy ebben a filmben is, a mellekszereplok viszik a primet! Nekem legalabbis Luigi jott be a legjobban! Azt hiszem a vegen, amikor megjott a Ferrari, vegleg eldontotte szamomra, hogy egyik nagy kedvencem lesz! :) Van par jo poen a filmben, es a sztori sem lapos, fuggetlenul attol, hogy valahol kiszamithato, de hat egy animacios filmrol beszelunk, ami sokunkat magaval ragadott!

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://teddike.blog.hu/api/trackback/id/tr373139820

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása