2007.02.19. 18:34 teddike

1 : 1

Címkék: rtlklub tv tv2

Utolso bejegyzesemben kitertem arra, hogy szerintem mekkora lesz majd a nezettsege ennek a tanc a jegen cimu tv2 musornak! 

A mai napon napvilagot lattak az eredmenyek, es korabbi tippem bejott! A penteki musort 1,55 millioan neztek, a teljes lakossagot figyelembe veve! Ez nem mondhato rossznak igy elsore, viszont ha ez rosszabodni fog, vagyis csokken, akkor leheg gondolkodni a tv2 nel! A masik dolog, amit figyelembe kell venni, hogy pentek este a tv2 hatalmas folennyel verte az rtlt! Reg lattam ekkorea kulonbseget! A matrixra mar nem igaz, hogy " the matrix has you " , mivel 620 ezer nezot ultetett a tv ele csak!

A pentek alapjan, jo kezdes, lehet mire alapozni, es az rtl hozhat valami musort ide, hogy megszoritsa a tv2 t!

A szombat este volt az, amikor visszanyalt a fagyi! A tv2 vesztett korabbi nezoibol, akik valoszinuleg inkabb Vago musorat neztek, a szombat esti laz tancosaival! 2 millio 1.3 millio elleneben! Visszavagas a tv2 nek, es abszolut foleny szombat este! 

Ennek tobb oka is lehet szerintem! Az elso musor utan, tobben elkapcsoltak a jeg lattan, nem volt annyira meggyozo, ha ez igy van, a kovetkezo heten a nezettsegi adatokbol ki fog derulni! Masreszt viszont ma mar a szombat esti laz szereploivel, vagy csak ezzel a felhivassal, szinte mindent el lehet adni! Ha ezt kombinaljak, egy amugy is nezett Vagoval, akkor biztos a siker! A mostani hetvege igy dontetlen lett! De abban megegyezhetunk, hogy a tanc a jegen, lehet sikeres musor, de a nezettsege nem fogja soha megkozeliteni a szombat esti laz nezettseget!  

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://teddike.blog.hu/api/trackback/id/tr83139862

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása