2007.02.28. 18:35 teddike

C&C 3 - Tiberium Wars

Címkék: games

Red Alert?! Kinek mit mond ez a cim? Sokan ismerjuk gondolom, es hosszabb kihagyas, ami legalabbis szamomra volt a jatekok teren, azt hiszem, ha kijon a teljes game, akkor ki fogom probalni. Tegnap derult ki szamomra, hogy van mar demo, es leszedtem, kiprobaltam, aztan rajottem, hogy ez nekem kell.

A demo telepitoje 1,2g, es ha jol emlekszem akkor 1.8g t rak fel a gepre, a teljes jatek meg talan 8g t fog. Na de, nem ez a lenyeg, a videok nagyon jok, a grafika szinten szuper, es az atvezeto kis videk is jokor, jo helyen vannak. A demo alapjan teljesen pozitiv az osszkep. Pontos megjelenes nincs, vagy ha igen, akkor az marcius vege. Na ezt jol megfogalmaztam, de a lenyeget ertitek szerintem.

A House ba is jol ismert doktor neni vitt ra arra, hogy letoltsem, es a videokba nagyon sok ismeros arcot lehet majd felfedezni, mint ahogy ebben segit az imdb is! Azt hiszem nem lennek en, ha ezek kozul, illetve a demot latva, nem emelnem ki azt a csajt, aki mar most megtetszett. Nem masrol beszelek, mint Grace Park -rol, akinek ismert par maximos kepe. Mindja mutatok is egyet.

 

Rogton ketto lett ebbol a kepbol, de azt hiszem megeri. Visszaterve a jatekra, nem tudom nagyon kritikus szemmel nezni, hiszen nem jatszottam vele sokat, az biztos, hogy elsore kb. minden elnyerte a tetszesemet, nem tudok pontos gepigenyt mondani, csak annyit, hogy az en kis vasamon szepen futogat 1024*768ba a demo. Remelem a teljes jatekra sok minden, ebbol a szempontbol nem fog valtozni. A Red Alert rajongoknak pedig egyenesen kotelezo, de szerintem ok mar reg vegigtoltak a demot, es valamelyik ertelems forumon azt vitatjak, hogy mikor lesz mar teljes, es nem birnak addig varni. ;)

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://teddike.blog.hu/api/trackback/id/tr153139875

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása