2007.04.12. 12:21 teddike

Heroes bukta elismerve!

Címkék: tv sorozat tv2 heroes

A mult heten koszontem meg a tv2 nek, hogy megint jol elbasztak valamit, illetve azt, hogy a Heroes -t, ami alapjaraton szerintem sikeres dolog lett volna, sikerult berakni egy olyan helyre, ahol szinte senki sem nezi.

Nos, a heten a tv2 elismerte a bukast, ami eleg latvanyos, hiszen a kezdeti jo nezettseg utan, fokozatosan esett a Heroes nezettsege. Maradjunk annyiban, hogy ezt pentek estere kellett volna betenni, es a jeges szart pedig egy este, lehetoleg ket oraban lezongorazni.

Maradjunk a tenyeknel, szval aprilis 25 tol, a Hosok - Heroes, szerda este 22:00 tol fognak menni, a doktor house mogott. Nagyon szep este lesz ez azt hiszem. A Bones lesz az ellenfel, amirol szerettem volna irni par sort, mert megkedveltem, marmint tv ben nezos lett, de tok jo kis sorozat, szval valoszinuleg en annal fogok maradni, mivel Heroest mar lattam.

A lenyeg ebben a bejegyzesben kb. annyi, hogy a tv2 hivatalosan is elismerte, hogy azok a musorok, amikkel ebben az idoszakban aratni szerettek volna, azok megbuktak, es most sem amiatt, mert nem kivancsiak ra az emberek, hanem azert, ahogy azokat musorra tuztek.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://teddike.blog.hu/api/trackback/id/tr873139915

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása