2007.04.27. 12:37 teddike

Grace klinika - Grey's Anatomy

Címkék: sorozat greys anatomy 2006 2007

Egyik kedvenc sorozatom, sablon tudom, hogy ezzel kezdjek valamit, de eddig meg nem sikerult irni errol semmit. Nalunk is lathato most a masodik evad, de en a harmadik evadrol szeretnek beszelni, szval, mint ahogy a Heroes esteben, SPOILER - veszely!

A helyzet nem igazan egyszeru. A harmadik evad vege fele kozelitunk, es ezert vettem en is a faradtsagot, hogy irjak par megjegyzest. Mivel jon a harmadik evad vege, igy ugy erzem, hogy a mostani esemenyek kezdenek megint olyanok lenni, hogy ebbol barmi lehet, illetve sok minden kialakulhat. Rebuszok nelkul, George meghazasadott, ami tok jo, es sokaig ugy is tunt, hogy minden jo is lesz, csak aztan sikerult Izzie -vel lefekudnie, ami kicsit megneheziti a dolgokat.

Meredith is, egy harom egymast esemenyekben koveto resz utan eletben maradt, igaz elvesztette az anyukajat, de jol alakul az elete. Derek, igen, ha o van, minden jo, szval egyutt vannak, viszont most, az uj resz vegen, ez kicsit ingadozni latszik. Benton is nehez helyzetbe kerult, tehat igazabol semmi sem biztos, minden ingatag...

Magam sem tudom mit szerettem volna ebbol kihozni, de a lenyeg, hogy ismet feljottek azok, az eletunket szervesen erinto kerdesek, amik sorsforidoak tudnak lenni. Szerelem vagy baratsag, karrier, vagy parkapcsolat. Talan ez a ketto legfontosabb, amit ki tudok emelni. Kompromisszumok, amikre nem mindig vagyunk hajlandoak, illetve ha mar megtesszuk, szeretnenk olyan eredmenyt, ami szamunkra a legjobb. Ezek azok a dolgok, amik most a sorozat kapcsan is elokerultek.

A hatekony es magabiztos Young, inkabb a szamara szokatlan szerelmest alakitja, es nem a karrierjet allitja eloterbe. Izzie es George, fontos baratsag, es nem utolso sorban jol sikerult este utan, inkabb egymast valasztjak, amivel George hatat fordit picit a felesegenek. Meredith es Derek, talan a legkozpontibb kapcsolat, ami most nem egy felbukkano feleseg, vagy egy uj faszi miatt kerul hatterbe, hanem a karrier miatt. Derek doki karrierjet kellene a hatterbe szoritsa, es Meredith et valasztania. Ez sikerul e neki, megtudjuk.

Mindenesetre most ereztem azt, hogy mivel jon a mar sokszor emlitett evad vege, igy meg kell keverni a lapokat kicsit, hiszen ugy kell vege legyen, hogy varjuk, vagy legalabbis probaljuk kaparni a falat a kovetkezo evadig, mer biztos hogy lesz. Hiszen a CSI: Miami, House, Desperate mellett a Grace klinika a legnezettebb sorozat.

Most regge kerult fel az uj resz is, amit meg nem lattam, igy az irkalasom, lehet felesleges volt, hiszen sok mindenre valaszt kapunk esetleg az uj reszben, vagy csak tovabb bonyolitjak a dolgokat. Reszemrol a bonyolitasra szavazok, hiszen kellenek a dramak, es persze az is, hogy oda szogezzenek a kepernyok ele. A minden jo, es a minden szep, a minden rozsaszin sokaig nem nezo csalogato.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://teddike.blog.hu/api/trackback/id/tr73139931

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása