2007.05.16. 00:46 teddike

Magyarázkodjunk!

Címkék: okossagok

 
Egyenlore ugy gondolom, hogy sok mindent nem kell mondanom, egyszeruen mostanaban sokkal tobb olyan dolog tortent, ami figyelesre kesztetett, es nem okoskodasra, vagy arra, hogy irkaljak dolgokat. Ha csak es kizarolag ramegyunk arra a vonalra, hogy min is szoktunk szorakozni, akkor a sorozatok, filmek jonnek fel leghamarabb. Tudom, sok minden elmaradt mostanaban, de nem azert, mert nem neztem oket, hanem mert egyszeruen rengeteg info jott ment mostanaban.
 
Odakinnt most van az idoszak, amit ha jol ertelmeztem Upfronts nak hivnak, ami annyit jelent, hogy a csatornak, most mutatjak be az uj sorozataikat, legalabbis amikbol az estetek tobbsegeben 13 reszt berendeltek, most ismertetik azokat a dolgokat, hogy melyik sorozatot ujitjak meg, tehat melyik sorozatbol varhato kovetkezo evad, es azt is most tudjuk meg, hogy mikor tuzik oket musorra, melyik nap, milyen idopontban lesznek majd lathatoak. Errol majd szeretnek par infot betolni, tobbnyire kiemelve azokat a sorozatokat, amiket en is nezek.
 
Ehhez meg hozzajon az is, hogy a legtobb sorozatnak van az evadzaro resze, tehat most kerulnek adasba azok a reszek, amiket talan a legjobban vartunk. Ezekrol is bovebben, csak majd probalom osszegyujteni azokat a sorozatokat, amikrol eddig is irtam. Csak igy, minden cel nelkul, az elozo heten lett vege a Jerichonak, a heten bucsuzunk a Szuletett felesegektol, Smallville tol, House tol, Grace klinikatol, csak hogy parat emlitsek, egy het mulva Heroes finale, ami szinten odaveros lesz,
es a 24 hatodik napja is befejezodik.
 
Ebbol is kovetkezik, hogy sok sok minden lesz majd itt, csak turelem, mert ket zh es beadandok kozott kicsit nehez erre is koncentralni, meg akkor is, ha 5 - 10 perc osszedobni egy kis bejegyzest.
 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://teddike.blog.hu/api/trackback/id/tr433139946

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása