2007.06.14. 23:02 teddike

Egy kis "munka"

Címkék: okossagok

Sokan vagyunk szerintem, akik eleg sok idot toltenek a gep elott, es szerintem eleg sokan vannak azok is, koztuk en is, akik ezzel szeretnenek egy kis penzt keresni. Termeszetesen nem konkret munkara gondotlam, es nem is arra, hogy fektess be X osszeszeget, es akkor majd esetleg kereshetsz valamit.

Van egy oldal, amit egy ismeros csinalt, megtaltok rajta eleg sok infot arrol, hogy mirol is van szo. Ez ket program, vagy lehetoseget takar. Az egyik az adbux a masik a cashfiesta. Nezzetek meg, ha erdekel titeteket, ott a lehetoseg a regisztraciora is. (Hozzateszem itt gyorsan, azzal, hogy ezt megcsinaljatok, nem engem tamogattak!)

Ettol fuggetlenul en is hasznalom, vagy csinalom mindket lehetoseget. Az infok amik ott fennt vannak reszben sajat tapasztalatok alapjan kerultek oda, es teljesen megbizhatoak. Na ennyit a fecsegesrol, ha erdekel a dolog katt ide!

Nem mondom, hogy a legjobb kereseti lehetoseg, de az biztos, hogy a semmiert, vagy a gep elott toltott percekert, orakert egy kis karpotlas.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://teddike.blog.hu/api/trackback/id/tr243139977

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása