2007.09.28. 19:15 teddike

Prison Break s03e02

Címkék: sorozat prison break 2007 2008

Tegnap meg arrol irtam, hogy mennyire le vagyok maradva, ma viszont mar arrol kell, hogy sikerult par dologban behozni sajat magamat. Nem tudom mennyire fogom en ezt birni, ha lehet ezt mondani, mert rengeteg sorozat van mar lassan, amit allandoan, folyamatosan megnezni, es meg irni is rola, csak tenyleg a valos addiktoknak lehetseges. Es ezzel egy idoben respect a sorozatjunkie nak!!

Nos, terjunk vissza a Prison Breakre! Az elso resz utan, valami hasonlo, porgos reszt vartam egy kis dramai vonallal, illetve azzal, hogy majd a jo "oreg" Michael baratunk kitalal valamit, amivel nagyon pozitiv benyomast fog kelteni az ottaniakra. A tovabbiakban kicsit, sot nagyon spoileresen a sorozatrol, szval ovatosan.

Nem vagyok az a nagyon kitargyalo fajta, de az biztos, hogy ez a sorozat az egyik kedvencem, es emiatt jo olykor arrol gondolkodni, hogy vajon mi? merre? hogy? is lesz a sorozatban. A sona tovabbra is gusztustalan, es most mar a hatalmi viszonyokat is megismerjuk kicsit. Habar szeretjuk a kapitanyt, azert az o hatalma sem biztos, es elegge attol fugg, o mennyire nyal kifele.

A masodik evad alapsztorija eleg egyszeru egyenlore. Michael a sona ba van bezarva, elkaptak Linc fiat es Sarah t, es megfenyegettek a testvereket, illetve leginkabb Michaelt, hogy ha nem juttat ki egy bizonyos fegyencet, akkor mindketten meghalnak. Erre az egeszre egy hete van, szval eddig kb egy nap jatszodott le a bortonbe. Elegge kesze-kusza szalak vannak egyenlore. Az biztos, hogy Michael es Linc tovabbra is a nagyon pozitiv hos szerepet mutatja nekunk, es elegge azon vannak, hogy mindent megoldjanak. Majd kivancsi vagyok mikor fog hiba csuszni a gepezetbe, es mennyi problema lesz meg itt.

Nekem eddig nagyon tetszik, az elso resz utan talan visszafogottabban nyilatkoztam, de most mar egyertelmu, hogy ez az evad is nagyon tetszik. Elegge fordulatosnak igerkezik, es ebbol kiindulva eleg valoszinu, hogy sok meglepetes fog meg minket erni ebben az evadban is. Nos egyenlore ennyit, ugy gondolom, nem lovok le azert minden poent, vagy spoilert ezzel a reszel kapcsolatban, de ha pontoznam kellene, akkor az elso reszhez kepest minimum +1 pont jar ezert a reszert.

Egy kis adat a nezettsegekrol:

s03e01: Prison Break - 4.9/8 (3.3, #2)
s03e02: Prison Break
- 4.7/7 (3.1, #11)

s02e01: Prison Break - 5.8/10, #T3 (18-49: 3.8, #1)
s02e02: Prison Break - 5.7/9, #4 (18-49: 4.0, #1)

Nem vagyok egy nagy mogul, csak annyit latok, es lehet latni ezekbol az adatokbol, hogy a harmadik evad a masodikhoz kepest vesztett a nezokbol, ennek oka, nos en nem tudom megmagyarazni, viszont ettol fuggetlenul szerintem meg igy eleg stabilnak mondhato, es azt ne felejtsuk el, hogy evrol evre nehezebb ellenfelek ellen kell megkuzdjon a hetfoi napokon. Kivancsian varom a harmadik reszt, illetve azt is, hogy ez az egesz sona jelenseg mikorra fog megoldodni, mert 22 resz ugye mindenki nagyon jol tudja, hogy nem a bortonben fog telni, foleg, hogy erre az egeszre egy het van, ugye?!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://teddike.blog.hu/api/trackback/id/tr953140016

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása