2007.10.16. 15:36 teddike

Vasárnapi nézettség (2007.10.14)

Címkék: sorozat 2007 2008 nezettseg

 
Kicsit lemaradtam tudom, de a hétvégét muszáj volt heverni, és a legjobb módjának nem a számítógép előtt való punnyadást gondoltam. Igen, a vasárnap, csendes nap, mondhatnánk akár ezt is, de akkor elég nagyot hazudnánk. Itt vannak a feleségek, a testvérek, és rengeteg foci, nyilván amerikai, amit nagyon nem nézek, hacsak lefekvés előtt, az éjszaka közepén, elalvásra gyúrva nem ragadok le valamelyik csatornán, ahol megy pár okos dolog. A nézettség viszont nálam kb. két sorozatnál ki is merül. talán emiatt nem is hajtottam annyira.

A foci miatt viszont érdekes nap ez, hiszen az elő közvetítések miatt olykor csúsznak a műsorok, így nem lehet pontosan belőni mikor mi kezdődik. Egy dolgot emelnék csak ki, ezt is csak azért, hogy mekkora nézettsége volt, ami azért elég szépnek mondható.

NFL Overrun (CBS) - 28.01 millió (10.4/30)
Desperate Housewives (ABC) - 18.55 millió (7.3/17)
Brothers & Sisters (ABC) - 12.71 millió (4.8/13)

Részemről ennyi, tudom szerény a lista, de nem lehet mindent nézni az a nagy helyzet. Az ABC -nek ez egy szép este, szép nézettséggel. A feleségek pörögnek, kíváncsi vagyok erre a részre, elég sok helyen olvastam, hogy az egyik legviccesebb rész volt, persze ez jelenthet jót és rosszat egyaránt.
 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://teddike.blog.hu/api/trackback/id/tr823140048

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása