2007.10.18. 17:06 teddike

Heroes s02e04

Címkék: sorozat heroes 2007 2008

 
Kicsit megijedtem, nem volt elég az, hogy mindent tölthettem le újra, de most itt van ez a fránya negyedik rész, amit nem tudok hova tenni már tényleg. Azt kérdezgetem azóta is magamtól, hogy ez a rész vajon unalmas volt, vagy sem? És a választ természetesen nem tudom, azt mondanám sajnos igen, de voltak biztató és jó jelek egyaránt. Sok a véletlen, és nagyon sok az üres rész, amikor nem történik semmi, és semerre sem haladunk. (SPOILER)

Itt van pl. Claire, hogy visszafelé haladjunk. Oké, nagyon sokan szeretjük, de most belevitték egy ilyen szerelmes vonalba, aminek se eleje se vége. Inkább mondjuk úgy van vége, mert láttuk a képet. Sajnos nekem ez most nagyon unalmas. A srác szépen tud repülni, de ennyi. Ez a vonal nem mozgat meg, csak annyira, amennyire a Haiti felbukkanása okozott. Nathan, Matt, Suresh! Ez a vonal már sokkal izgalmasabb, főleg, hogy most már láttuk a nagy 12 -t! Igen, ott volt a képen mindenki, és így már tudjuk, hogy mindenkinek köze van mindenkihez, hiszen az apukák/anyukák valamikor jóban voltak. Megtaláltuk a mumust is, aki nem más mint Matt apja, jó fordulat.

A sok véletlen. A testvérek, a semmi közepén menekülnek, és erre a semmi közepén pont Sylart találják meg, aki továbbra sem képes használni a képességit, viszont tudja, hogy voltak neki, illetve továbbra is megbecsüli azokat, akiknek van. Ők hárman utaznak most már  tovább a nagy semmi közepén, és kb. ennyi. Bocs, hogy ennyit ismétlem azt, hogy a "semmi közepén", de nekem ez már sok volt kicsit. Viszont érdekes módon a Micah vonal nagyon jó. Legalábbis nekem nagyon tetszik, a csaj meg egyenesen remek, amit lát azt le tudja utánozni. Érdekes képesség, és valami új, meglátjuk mit fognak kihozni ebből.

Nem volt sem Hiro, sem Peter, ami talán meglepő viszont következő részben jön Veronica Mars és megtudtuk már azt is, hogy a Peter vonalhoz fog tartozni. Jó ez a sorozat, továbbra is nagyon szeretem, viszont most elkezdtem kicsit aggódni. Unalmasnak mondanám most ezt a részt, remélem lassan be fog indulni a dolog.
 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://teddike.blog.hu/api/trackback/id/tr323140054

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása