2007.11.05. 18:47 teddike

Csak ma este - Prison Break

Címkék: sorozat prison break 2007 2008

 
Már két hete semmit nem hallottunk róluk, ami azért van, mert a baseball miatt azt hiszem, szünet volt. Ma este viszont dupla résszel térnek vissza, és gondolom elég sok minden fog történni itt most. Nagyon remélem, hogy nem fog minket csalódás érni, és jól, vagy legalábbis pörgősen fognak alakulni az események.

A lényeg tehát, holnap két részt, vagy "nagyobb" részt keressen mindenki. És persze, reménykedjünk, hogy legkésőbb szerdára esetleg meglegyen a felirat is. Én nagyonkíváncsi vagyok, mivel arra gondoltam, vagy legalábbis abban reménykedem, hogy valami hatalmas dolog lesz itt, vagy leesik majd az állam a végén, vagy valami ilyesmi. Ki vagyok éhezve valami meglepetésre, szóval remélem megkapjuk majd.
 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://teddike.blog.hu/api/trackback/id/tr763140083

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása