2007.11.23. 22:27 teddike

Imax - egy fekete pont

Címkék: film mozi okossagok

 
És akkor finoman fogalmaztam. Mindenki látta, és mindenki látja a hatalmas plakátokat, hogy most már minden van az arena plazaba is. És ezek után lehet elkezdeni röhögni. Ott voltam a megnyitó napján, és borzasztó volt látni a dolgokat. Azóta vannak fejlemények. Napvilágot látott egy dokumentum, ami beismeri, hogy nincs kész minden, és persze a karácsonyi nagy rohamra való tekintettel mindenképpen szerettek volna megnyitni, viszont a következő hónapban, ami nekem december, még lesznek munkák.

És itt jön a címben is szereplő fekete pont. Ma olvastam, hogy a mozi csak január 17 -én fog megnyitni. Ha nem rohanok ennyire előre, hogy mit tudtam meg, akkor kezdeném ott, hogy a Hitman miatt keresgéltem a műsort, és csak akkor esett le, hogy hoppá, itt az imax, vagyis cinema city. Kerestem volna a műsort, de sehol semmi. Ekkor, köszönhetően az indexnek, elolvastam, hogy még székek sincsenek a terembe, sőt a mai napon tették a helyére a nagy imax vásznat.

Azt hiszem, ezt így röviden kimondva, beszoptuk. Igaz, nem kell ennyire eldramatizálni a dolgokat, egyébként is, két filmet tudnánk megnézni 3d -ben, és a lehető legjobb minőségben. És ezt is 1200 Ft -os áron. Tehát egy jó ideig nem fogunk ide ellátogatni azt hiszem, pedig egy Transformerst szívesen megnéztem volna, de ha ezt is jól hallottam, vagy olvastam, akkor visszamenőleg nem nagyon fognak filmeket bemutatni. Ez viszont nagyon de nagyon szomorú...
 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://teddike.blog.hu/api/trackback/id/tr83140114

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása