2007.12.12. 23:35 teddike

Sofőrök - Jöhet a döntő

Címkék: tv sorozat viasat3 2007

 
Nem feledkeztem meg a Sofőrökről, egyszerűen csak úgy gondoltam, jobb valamit lezárni, és elkezdeni is egyben. Mivel már csak három versenyző maradt, így jöhet a döntő, ami szerintem nagy izgalmakat tartogat számunkra. Elég érdekes pontozási rendszer alapján kerültek ide versenyzőink, de mindenki egytől egyig annyira pocsék vezető, hogy simán ide valóak.

A döntősök: csak a rájuk ragadt tulajdonságok alapján, a nyuszi, a kalapos, és az öreg néni. Igen, jól látható, két férfi, és egy nő, a férfiak sokkal rosszabbak, egyszerűen felháborítóan rosszak. Nem tudom, hogy lehet ez egyáltalán. Azt sem értem, hogy kaptak pár vagy sok éve jogsit. Nem hogy vezetni, de még kocsi közelébe sem szabad engedni őket.

Ez a két rész, amiről most pár sort írnék, ismét rejtegetett némi szépséget magába. Joe és a szőke muff távozott, pedig bénaságuk határtalan meg kell hagyni. Azért is csodálkozok rajtuk egyébként, mert pl. Tomika simán gyors volt egy adással korábban. Verte az egész mezőnyt, relatíve jól nyomta a dolgokat, és ehhez képest nem esett ki. A mostani, hétfői részbe, egyértelmű volt, hogy kinek kell távoznia. Belegondoltam ebbe a fordított kormány dologba, biztos nem lehet egyszerű úgy vezetni. Le a kalappal tényleg. És meglepő módon csak egy embernek sikerült végigmenni a pályán. És az ő jutalma egy skoda lett. Hát nem gyönyörű? Egy skoda! Mindenki nagy álma, azért az öröm ott volt az arcán. Lehetett volna sokkal bénább és akkor simán bent marad még egy részre.

A feladatok egyébként változatosak szerintem, mármint mindig próbálnak valami újat belerakni Majkáék. Éppen ezért azt hiszem, még mindig, hogy nagyon jó műsor ez, gondolom a nézettsége nem veri a plafont, de egy próbát megért simán. És a Suzuki törés? Nos mindennél jobban tetszik a dolog. Majka mellett azért lehet érezni Gianni hiányosságait a beszéd terén, de őt meg így szeretjük.

Nem egy világmegváltó dolog volt ez, kilenc részen keresztül viszont minden hétfő este megnevettette a nézőket. Aki el akart szakadni kicsit a győzike féle IQ hiánytól, vagy csak egyszerűen nem tudott mit nézni, annak szerintem pont megfelelő volt ez. Ha most tippelnem kellene a döntő is remek lesz, főleg az, hogy a végén összetörhetik a kocsikat. Azt én is szeretném kipróbálni! Vajon mennyiért lehetne ilyet csinálni? Zúzni akarok kocsit, és nem a családi autót, vagy forgalomban valakit/valamit!
 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://teddike.blog.hu/api/trackback/id/tr603140144

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása