2008.01.03. 21:39 teddike

A beígért Karsai Zita

Címkék: csajok karsai zita

Pár hete már írtam, hogy a nyuszis magazin januári számában, sőt még címlapján is Zita van. Nekem tényleg Ő a személyes nagy kedvencem. Nem ismertem nála nagyobb sztárt kis hazánkban. És persze nála nem is baj, hogy punciját pénzért mutogatta, de igaza van mindenkinek. Nagyon kedves és okos lány, aki nagyon sok mindent elért, csak olykor kellett neki pár dolog, amit éppen nem tudott megvenni, éppen ezért levetkőzött.

Most teszem fel a kérdést, hogy vajon most éppen mire kellett a pénz, mert ugye gondolhatjuk, hogy nem ingyen vagy jótékonysából vállalta el ezt a munkát. De persze felfoghatjuk úgy is, hogy már annyira nagy sztár lett, hogy akár még egy ilyen sorozattal is megajándékozhat minket. Na mindegy, kritikát félretéve, lassan egy éve itt írtam róla, és jó alaposan ki is osztottatok. Akit érdekelnek a régi képek, itt megnézheti őket. És akkor most pár kép a mostaniak közül, nem mind, csak egy kettő, bőven elég azt hiszem ennyi is.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://teddike.blog.hu/api/trackback/id/tr343140158

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása