2008.01.25. 16:29 teddike

R.I.P. Heath Ledger!

Címkék: film 2008 the dark knight heath ledger

Nem szeretek, és nem is akarok nagyon ilyen jellegű hírekről beszámolni, de mivel az egyik legjobban várt film főszereplője, és egy nagyon sikeres életpálya kezdetén álló fiatal színészről van szó, így azt hiszem kivételt teszek. Sokkolt mindenkit szerintem a hír, hogy meghalt, azóta is tisztázatlan módon. Persze az elején rögtön a drogok jutottak mindenki eszébe, köszönhetően a magyar félrefordításnak, de mint azóta kiderült altató van a dologban. Nem szeretnék hosszas fejtegetésbe belemenni, hogy mi is történhetett vele, a lényeg, hogy sajnos már nincs közöttünk.


Nagyon régen, még a Lovagregény kapcsán ismertem meg, vagy itt van a 10 dolog amit utálok benned című film is, amiben sokadik megnézés után esett le, hogy az valójában Ő. De ez mint mondtam, évekkel ezelőtt volt, azóta több szerepben is feltűnt már, Oscar díjra is jelölték. A siker kapujában állt, de úgy látszik ezen már nem fog átkelni. A nagy dobás, a Batman második része, Dark knight szinte biztos hatalmas siker lesz.

Nem tudom, és nem is akarok pletykákba belemenni, a minap hallottam, hogy a család kérésére, elképzelhető, hogy később fogják bemutatni a filmet, azt hiszem ez teljesen érthető.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://teddike.blog.hu/api/trackback/id/tr33140171

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása