2008.02.04. 18:01 teddike

Super Bowl

Címkék: super bowl 2008

Nos igen, a hétvége ünnepléssel telt, mivel a harmadikát meg kellett ünnepelni, így kicsit elkészültek a tartalékok. Szombat reggel óta a Super Bowl után feküdtem le először. Komoly nap volt ez, azt hiszem. Giants kontra Patriots. Az év egyik legjobban várt eseménye, és nem az esélyesebb csapat nyert, de szerintem egy döntő esetén, ha már mindkét csapat eljutott oda, bármi történhet, és meg is történt. Az év legjobbja volt ez, legalábbis azok közül a mérkőzések közül amit láttam. Nagyon jó volt. Az eredményt szerintem már sokan tudják, nem is akarom közzé tenni, mivel teljesen felesleges. Csak annyit, hogy a csoda elmaradt. Nem sikerült beállítani azt, amit a legtöbben vártak ettől a mérkőzéstől.

Ami engem is érdekel, mint a legtöbb embert, hogy mekkora lesz a nézettség, tegnap hallottam, hogy a legnézettebb eddig 105 millió körül volt, egy éve "csak" 93 millió lett. Na, ezek függvényében pedig sokakat érdekel a tegnapi eredmény. Remélem meglesz a 100 as! És az után sorra került House epizód pedig hozott mondjuk 40-et! Vagy ennyire ne álmodozzak?! Pár óra, és megtudjuk.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://teddike.blog.hu/api/trackback/id/tr193140180

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása