2008.02.13. 21:43 teddike

A mai nap hírei

Címkék: sorozat lost jericho 2007 2008

VÉGRE! VÉGE! Csak ennyit tudok mondani, vége a sztrájknak! Az utolsó pillanatban, ha lehet ezt mondani, és még így menthető egy két dolog. A 100-ik napon befejeződött! Egyébként, egy kis infó erről. Ha minden igaz, habár több helyen is másképp olvastam, de ez közel 3,5 millió dolláros kiesést okozott. Ami azért elég kemény. És mondhatni még nincs vége, de ezt majd nyáron, mivel a színészeknek is lejár a szerződése, és azt is elég nehéz lesz meghosszabbítani elvileg/előreláthatólag. De addig is élvezzük ki az aktuális csendet, és azt, hogy ebben az évben kapunk még pár sorozatot, mármint elkészítenek még egy- két részt.

A nap másik jó híre, kapcsolódik az előzőhöz, a Lost-nál már be is jelentették, hogy 13 részes lesz a negyedik évad. És elvileg megpróbálják úgy elkészíteni, hogy a 8 rész helyett 5 részbe rakják bele az eseményeket. Ami, ha tippelnem kell, abból fog állni, hogy a leglényegesebb, nem a szigeten zajló eseményeket kihadják, és csak a szigetre, vagy arra jobban, fognak koncentrálni. Egyik szemem sír, a másik nevet. Hiszen azt akartuk, hogy jobb legyen, és kapjunk még részeket, most pedig elég nagy képmutatás lenne, nem is látva a részeket, hogy ez a megoldás nem jó. Legyen csak még Lost, még akkor is, ha kicsit sűríteni kell.

A Lost, és a többi sorozat esetében is, ez elég nehéz dolog lesz azért. Újra fel kell építeni az egész díszletet, és persze, ami ennél is fontosabb, a szereplőket össze kell kapni, a vendégszereplőket meg kell győzni arról, hogy jöjjenek vissza. Elnézést rosszul fogalmaztam, remélni kell, hogy mindenki szabad lesz, és tudnak forgatni mindenkivel. Ma már több olyan oldal is van, ahol lehet olvasni arról, hogy melyik sorozat, hogy is tér vissza. Ezt majd összegyűjtöm én is.

Ma kell közölnöm, igaz, ez csak nekem hír, és amolyan emlékeztető, folyamatosan verem közbe magam. Szóval: Everwood, Gilmore Girls, The O.C.! Ezek nem maradhatnak ki!

Ennél fontosabb hír. A Jericho-nak most volt a premierje. Mármint tegnap este, a második évadnak. Tudjátok anno cancel lett belőle, de annyi "nuts"-ot kapott a stúdió, hogy visszahozta a sorozatot, egy kisebb büdzsével. Nos, azóta kijött az első infó is arról, hogy mennyien nézték az első részt: 7,15 millió néző. Én nem tudom megítélni, hogy ez most jó vagy rossz eredmény, köszönöm az infót a junkie-nak. És csak azt tudom mondani, hogy várjuk ki a végét, illetve aki nagyon a számolgatni akar, az megtalálja, az előbb említett oldalon az összes nézettséget.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://teddike.blog.hu/api/trackback/id/tr183140196

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása