2008.02.18. 22:42 teddike

A nagy fogyás

Címkék: tv tv2 a nagy fogyas

Lassan két hete már, hogy megtudtuk kinek sikerült a legtöbbet fogynia, melyik edző a sikeresebb, és azt is, hogy kedd esténként mire képes a TV2 elő adásban, Jakupcsek Gabriellával a fedélzeten. Én azok közé a nézők közé tartozom, akik mondhatni az elejétől követték az eseményeket. Utáltam Norbit, és éppen ezért minden egyes kis porcikámmal Alexandra csapatának drukkoltam. Csak remélni tudtam, hogy Milán és István majd képes lesz produkálni valamit, amivel lemossa a mosolyt Norbi arcáról.


Nos ez a mosoly, le is került. Kezdjük az elődöntővel. Ennek annyi volt a tétje, hogy ki fogyott a legtöbbet, persze százalékosan, eredeti súlyához képest. Ez az ember pedig megnyerte az autót. Mondhatni elég kicsi tétje volt, de elég komoly műsort hoztak össze. Legalábbis a látszat megvolt. Jakupcsek a bénázások ellenére rendben volt, Alexandra pedig hozta amit tőle megszoktunk. Norbi pedig, ismét jött a nagy szavakkal, és a nagy gondolatokkal, amiknek se eleje se vége, éppen ezért csak röhögni tudtam ismét rajta. Majd jöttek a versenyzők. Kaptunk egy képet arról, hogy honnan indultak, és utána pedig besétáltak. És igen, elég komoly változások következtek be. Mármint mindkét edző büszke lehetett egy két emberre, hiszen elég komoly programot csináltak végig. A sikoltozás, és a sok reklám, illetve a bakik ellenére ez az este azt hiszem Milánról szólt. Aki csendben bejött, mondott pár okosságot, és hatalmas nyugalommal megnyerte az egészet. Az eredeti súlyának 37,2 % eldobta, és nem is lehetett kérdéses, hogy megérdemli a győzelmet. Nem kell persze az egekig magasztalni a srácot, viszont azt hiszem ez egy kisebb sikersztori. Ahonnan indult, és ahova jutott, ezt csak saját magának köszönheti, és az ilyen igaz történetek mindig is tetszettek. Na és persze az is, hogy 1-0 Alexandrának.

Eltelt egy hét, és jött a döntő. A helyzet nem sokat változott. Ismét jött Jakupcsek, mondta a szavazást, és persze az egész az emlékezésről, és a drámai pillanatokról szólt. A sikoltozásból kicsit visszavettek. A bakik megmaradtak, de ezen csússzunk tovább. Itt is az volt a rendszer, mint korábban. Jöttek a trénerek, egy két mondat, fontos jelenetek a múltból. Alexandra visszafogottsága mellett, ismét a nagy szavak embere állt, aki nem hazudtolta meg magát. De szerencsére a mosoly most sem tartott sokáig. Itt volt az egész Norbi klán és persze Péter szurkolói is kitettek magukért, de szerencsére mindhiába. Az egész egy hatalmas orgia volt számomra. Mármint nekem tényleg csak annyi volt a fontos, hogy ne Norbi csapata nyerjen. Ne az legyen a végén, hogy a tenyérbemászó fejszerkezettel rendelkező Péter örüljön a végén, hanem István. Aki még rendelkezett azzal a fasza kis tulajdonsággal, hogy 42 éves kora ellenére képes volt ezt megcsinálni.

A mérlegelést Péter kezdte, hatalmas számok a képernyőn, és ha jól emlékszem közel 43 % veszteség az eredeti súlyhoz képest. Miközben állt a mérlegen mintha egy Norbi-klónt hallottam volna, a nagy szavak, semmi tartalom. És a csöpögős mondatok. Ja és persze a "Norbi az Isten" kifejezés sokszori ismétlését hallhattuk. Majd jött a döntő egyetlen női versenyzője, aki közel 40 kg -tól szabadult meg, de a nevét nem érdemes megjegyezni, mivel kb. most hallottunk róla utoljára. De ettől függetlenül gratuláljunk neki is a munkájáért. Ezek után jött István, és gyors számolás után, a győzelemhez az eredeti 197 kg -ból legalább 90 et el kellett dobnia ahhoz, hogy ő legyen a győztes. Feszültség, dráma, majd a számok mindent elárultak: 93 kg és 45 %! Kell ennél nagyobb boldogság ha az ember egy ilyen műsort néz?! Norbigo to h..., na tényleg nem bántunk senkit. Alexandra ismét győzött, István kap egy lakást. Boldog mindenki. Persze a műsor vége a bekiabálásoktól volt hangos, senki sem tudta mikor mit szabad mondania. A Norbi és Péter család csalódott volt. Mindenki más boldog, vagy minimum elégedett. Ennek így kellett lennie.

És mi történt azóta? Alexandra csalt, István és Milán többször volt kórházban, olyan szert szedtek, amit nem lett volna szabad, legalábbis ezt terjesztette a másik oldal. Szerintem ez egy tisztességes küzdelem volt. Nem mű emberek nyertek, hanem olyanok, akik teljesen más életet tudnak majd így élni. Azt hiszem megérdemelték, mert sok mindent megtettek ezért. Valószínűleg, ha Péter nem Norbi csapatába tartozik, akkor ő is sokkal szimpatikusabb lett volna. Örülök, hogy vége lett az egésznek, és annak is, hogy szerintem nem a legrosszabb módon, egészen tűrhetően sikerült lezárni ez a sorozatot.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://teddike.blog.hu/api/trackback/id/tr453140201

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása