2008.03.01. 16:57 teddike

Vihar az van!

Címkék: okossagok

Ez megint egy nagyon értelmes bejegyzés lesz, de nem tudok mit tenni, olykor ilyet is írni kell. Még mindig azon húzom az agyam, hogy tegnap éjszaka ez a Lost rész nagyon bekavart. Tényleg kemény, hogy mit tud ez a sorozat, és sajnálom, hogy sokan elpártolnak tőle, különböző indokokra hivatkozva. Na de ez nem Lost-post, szóval be is fejeztem.

Most értem haza a városból, nem vagyok Pesten, éppen ezért olykor a falat kaparom a net lassúsága miatt, de valahogy majd csak túlélem. Egyébként most olvastam, hogy megint vihar van, nem is kicsi, és ráadásul piros jelzés van érvényben. Gondolom az ominózus augusztus 20 miatt most próbálnak normálisabban figyelmeztetni mindenkit. Igazából tök fura, mivel 140 km választ el a fővárostól, és itt süt a nap, igaz nagyon nagy szél van, de jönnek mennek a felhők, és a szobám falai közül kinézve azért annyira rossz idő nincs.

Nem is tudom igazából mi van most velem. A nagy semmi talán? Élem a megszokott kis lassú életem, és nem sok minden történik, igaz nem is nagyon engedem, hogy történjen. Kézzel lábbal tiltakozom, ha valami olyasmi jönne, aminek nem örülnék. Próbálok burokban élni, ami lehet, hogy nagyon nagy hülyeség. Március eleje van, a legszarabb hónapom már lement. Nem tudom miért, de a februárt utálom nagyon. Most pedig jön a tavasz elvileg, jobb idő. Mindig minden jobban tetszik ilyenkor. Szeretném ezt a félévet is normálisan zárni. És akkor nyáron lehet örülni a dolgoknak. Persze meló mellett.

Ennyi kívánkozott ki belőlem. Este remélem lesz valami mozdulás, igaz még nem döntöttem el, hogy mi esne jól. Egy kis mulatozás, vagy esetleg egy csendes kis beszélgetős este. Majd meglátjuk.
 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://teddike.blog.hu/api/trackback/id/tr473140216

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása