2008.03.28. 23:39 teddike

27 Dresses ( 27 idegen igen )

Címkék: film mozi 2008 27 dresses 4 csillag

Ennél jobban nem is lehetett volna befürödni egy filmmel. Pont két hete, a premier után még ajánlottam is, én hülye, hogy akiknek van kedve, és szeretik Izzie karakterét a Grace klinikából, azok menjenek el mindenképpen. Alapból az ember egy ilyen filmre kisebb elvárásokkal ül be, tudja hova helyezni a dolgokat. De ha ezekhez képest is csalódnia kell, akkor gondok vannak. Még az elején vagyunk, de már most le kell írjam, hogy nem igazán tudtam élvezni ezt a filmet.


Először a történet: van egy harmincas csajunk (Katherine Heigl), aki imádja az esküvőket, azok szervezéséből él, és már 27 -en volt koszorúslány. Annyira odavan a dologért, hogy a ruhákat mindig megtartja utána. Viszont saját életében képtelen normális kapcsolatra, nincs is neki, és nagyon távol áll attól, hogy férjhez menjen. Pedig három dologba is szerelmes egyszerre. Az esküvők mellett a főnökébe, aki viszont a tesójának a kezét kéri meg. És harmadjára pedig abba az újságíróba, persze láthatatlanba, aki az esküvői rovatot szerkeszti/írja. A sztori teljesen kitalálható. Afőhősnő megismerkedik a rovat szerkesztőjével, bizalmas kapcsolatba kerülnek. A srác eldönti, hogy ír egy hosszabb cikket a nő életéről, de közbe szerelmes lesz belé. És így tovább. Tudnánk még kavarni itt a dolgokat, de teljesen felesleges.

Nagyon nem jött be az egész. Iszonyat pink volt, semmi humor, és tökre kitalálható minden. Pedig Knocked Up után, és a trailer alapján számítottam valami okosságra, de az elmaradt. Humortalan romantikus torta az egész, és sajnos ehetetlen. Nem tudom miért gondoltam azt, hogy ez majd tetszeni fog. Most mondhatnám azt, hogy első randis film, de hát utána gondolkodnék azért rajta, hogy most vajon mennyire néz hülyének a csaj, hogy ilyen filmre elrángatom. Mondom másképp, ez egy olyan film, amit otthon elkezd nézni az ember, majd közbe rájön, hogy ott a barátnője mellette, és sokkal hasznosabban is eltudja tölteni az időt. Majd amikor jön az első cigi, vagy egy kis kaja, esetleg üdítő, akkor már a film végénél járunk, és elmondhatjuk azt, hogy hát ez várható volt. Na ennyire kiszámítható az egész. Pedig a nézettség alapján, vagyis a bevételek azt mutatják, hogy az emberek zabálták a filmet.

Itt jegyzem meg, hogy mozis sikereinek köszönhetően Heigl kisasszony azon gondolkodik, hogy otthagyja a klinikákat, ami szerintem élete legnagyobb hülyesége lenne. Legalábbis még csinál sok ilyen filmet, és oda a karrier. Visszatérve a filmre, jön a szokásos kérés: Vajon nekem mennyire tetszett ez a film? 4/10! Nos ennyire, és szerintem akkor elmondhatom magamról, hogy hatalmas szívem van, és nem húztam le jobban.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://teddike.blog.hu/api/trackback/id/tr13140248

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása