2008.06.07. 05:45 teddike

You Don't Mess with the Zohan

Címkék: film mozi 2008 you dont mess with the zohan

A panda mellett a másik nagyobb próbálkozás a héten, de nem valószínű, hogy azért hatalmas sikereket fog elérni, persze ne írjuk le így előre. Adam Sandler ökörködik benne egy sort, aminek örülünk is meg nem is. Nekem azért szerepel a listán, jó lenne megnézni, de nem fogok azért kapkodni vele. Igazából azt sem tudom nálunk mikor kerül majd bemutatásra.


A szereplők legalább biztosak, ismerkedjünk ezekkel a nevekkel: Adam Sandler, Alex Luria, Emmanuelle Chriqui, Lainie Kazan, Rob Schneider, Sayed Badreya, Shelley Berman, Mariah Carey. Nagyon sok mindent már nem is akarok írni a filmről. Aki szereti Sandlert és a hülyeségeit, úgy is megnézi a filmet. A poszter után pedig ott lesz a trailer is.

 
 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://teddike.blog.hu/api/trackback/id/tr753140335

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása