2008.06.25. 22:11 teddike

Wanted

Címkék: film mozi 2008 wanted

Mondhatni végre, hiszen ha van olyan film, amit tényleg vártam (de lehet ezt már sokszor elmondtam), akkor a Wanted közöttük volt. Na persze nem csak Jolie miatt, hanem azért is, mert a trailer alapján nagyon nagy hülyülésnek tűnik, semmi komoly, tipikus popcorn mozinak tűnik.

Az azért hozzá tartozik az igazsághoz, hogy több helyen olvastam már, hogy nem volt olyan a film, mint amilyen a trailer alapján, tudjátok ilyen spoilermentes okosságokat érdemes elolvasni, legalább az ember kicsit tudja közelíteni az elvárásait.

Most azt mondom, hogy egy erősen közepes filmre vágyom, sok akcióval, kevés humorral, esetleg egy kis romantikával, de inkább csak amolyan távoli formában, ne ez legyen a lényeg. Jön a szokásos poszter, és utána pedig a trailer. 

Van egy bónusz is persze, és a trailer. Csak a lényeget felejtettem el, holnaptól a mozikba.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://teddike.blog.hu/api/trackback/id/tr443140351

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása