2008.07.01. 15:12 teddike

Mozi Július

Címkék: film mozi 2008

Az egyik legkeményebb hónap következik. A májusi és júniusi filmeket illetve bevételeket már olvashattátok, most jöjjön az a hónap, ami valószínűleg átírja majd ezeket a listákat. Ahogy már megszokhattátok, kezdetben az amerikai premier időpontjai jönnek, aztán majd a végén összeszedjük a hazai bemutatókat is.

A héten, már szerdán kezdődik a hajtás, Július 2.-án kerül a mozikba Hancock, és öt napon keresztül lehet rohamozni a filmet, ami hatalmas bevételekre számíthat. A filmről majd később bővebben is írok majd. A hét érdekessége talán még a Kitt Kittredge: An American Girl című film, amiben pont Will Smith lánya szerepel. De persze nem sok eséllyel indul a papa ellen.

A következő héten, Július 11.-én ismét a megszokott rendben, tehát pénteken debütálnak az új filmek. Ráadásul jön három nagyobb produkció is. Már most irigylem őket, hiszen ekkor mutatkozik be a Hellboy folytatása, a Hellboy 2: The Golden Army, ami szintén várólistás. A másik két film nem lesz szerintem ekkora durranás, persze meglepetések mindig lehetnek. Az egyik a Journey to the Center of the Earth (3D), a másik pedig Eddie Murphy újabb próbálkozása, egy trailer alapján komisz vígjáték, a Meet Dave.

A hónap harmadik hetén pedig elszabadulnak a mozi-rajongók, és mindenki aki él és mozog, de megint csak Amerikában. Hiszen a szerencsések már Július 18.-án beülhetnek Joker és Batman újabb csatáját megnézni. The Dark Knight már itt kopog az ajtónkon, csak mi szerencsétlenek egészen augusztusig nem tudjuk kinyitni a képzeletbeli ajtót. Még két filmet emelnék ki, igaz biztos nem fognak érdekelni, de hát attól még az esélyt meg kell adni. A Mamma Mia! nem fog ütni, viszont kellemes musical lesz, a másik pedig egy animáció, a Space Chimps, amiről egyenlőre még semmit sem szeretnék mondani. A Kung Fu Panda és a Wall-E mellett kíváncsi vagyok mennyire tud majd labdába rúgni.

A hónap befejező hétvégéje is tartogat egy kellemes visszatérőt. Ami ha nem is tartozik a legjobban várt filmek közé, a hangulata miatt biztos megnézem majd. Július 25.-én tehát The X-Files: I Want to Belive a már jól megszokott szereplőkkel szerencsére. Az ellenfél pedig a Step Brothers lesz, hatalmas hülyülés így a hónap végére.

Nem kell nagyon messzemenő következtetéseket levonni, illetve nagyon egyszerűen lehet fogadni arra, hogy a hónapba melyek azok a filmek, amik nagy bevételre számíthatnak. A Hancock a Függetlenség napjának köszönhetően szakítani fog. A Sötét Lovag szintén nagy rablásra készülhet.

Jöjjön a folytatásban a hazai mozik kínálata. Elvileg Július 3.-án jön a Kung Fu Panda, illetve a Hancock, de a nemzetközi premiernek köszönhetően már 2.-án nézhető a film a legtöbb moziban. Július 10.-én behozzuk a lemaradást, amíg sokan a Hellboy-ra tombolnak, addig mi The Bank Job-ra ülhetünk be. Július 17.-én, egy időben kapjuk mi is a Mamma Mia!-t, aminek borzasztóan tudunk örülni, főleg, hogy a Sötét lovag nem is lett volna jobb választás a hétre. Illetve még egy lemaradás, a Ne szórakozz Zohannal!. A hónap vége viszont már sokkal jobb lesz szerencsére. Július 24.-én jön a Wall-E, az X-Akták. Illetve nálunk már Július 31.-én a harmadik Múmia próbálkozás (A Múmia: A Sárkánycsászár sírja).

(A hazai és külfödi bemutatók listája természetesen nem teljes, ezt azért illett megjegyezzem.)

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://teddike.blog.hu/api/trackback/id/tr553140362

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása