2008.08.06. 10:39 teddike

The Dark Knight

Címkék: film mozi 2008 the dark knight

Nagyon remélem, hogy ez az utolsó bejegyzés a filmmel kapcsolatban, a következő már a kritika lesz, és erre minden esélyem meg is van persze. A mostani ok, amiért írni akarnék a filmről az, hogy áttört két határt is, amit érdemes megjegyezni.

Első nagyon fontos dolog, hogy a hétfői nappal, a bemutatótól számított 18. napon átlépte a 400M $ határt. Ami természetesen abszolút rekord. Még mindig az a kérdés marad, hogy a Titanic 600M $ bevételét sikerül e megdönteni, de nagyon valószínű, hogy a második hely meglesz. A keddi nappal, amelyről még nincsenek eredmények, biztosan verni fogja a Spider-Man -t, és ezzel kategóriájában (Superhero), biztosan első lesz. Örömmel írom azt is le, hogy nálunk holnap kezdik el vetíteni, így a hétvége adatai majd érdekesek lesznek. Remélem nálunk is nagy siker lesz majd a film.

A második fontos dolog, lehet csak én tartom annak, a film az IMDB-n még mindig az első, viszont most már meg kell jegyeznem, hogy a tegnapi nappal átlépte a 200 ezres határt, ennyi szavazat érkezett a filmre. Így még mindig minden idők legjobb filmjének számít.

A további friss adatok viszont innentől hiányozni fognak, legalábbis egy időre leállnak majd a napi friss hírek, hiszen péntek reggel kiteszem a lábam az országból.Hazajövetelem után viszont pótolva lesz minden olyan információ ami a filmmel kapcsolatos. 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://teddike.blog.hu/api/trackback/id/tr533140451

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása