2008.08.26. 15:34 teddike

Tropic Thunder és a többiek

Címkék: film mozi 2008 tropic thunder death race

Nagyon nehezen meg a visszazökkenés, és már azzal is meg kellett birkózni, hogy vége a nyárnak. Két hét maradt ki részemről, de most látva a bevételi eredményeket úgy gondoltam gyorsan megírok pár fontos információt. 

Kezdeném a Tropic Thunder című filmmel, amely szerencsére egy hét múlva már nálunk is látható lesz. Már volt pár bejegyzés ezzel kapcsolatban, most csak a számokkal foglalkoznék. A bemutató hétvégén és a másodikon is első helyen zárt, amivel ebben az évben nagy filmek mellé csatlakozott. Persze ez csak papíron van így, hiszen a bevételek azért nem magasak, de az, hogy két egymást követő héten is első legyen, az eddig csak a Vasember-nek és a Sötét Lovag-nak sikerült.

Az első hétvégén közel 25M $ hozott, és ezzel ez a film taszította le az első helyről a Sötét Lovag-ot, második hétvégéjén pedig, maradva az első helyen, 16M $ termelt. Jelenleg pedig 65.8M $ van a zsebben. 

A többiek alatt pedig a Death Race-t értem, amit csak azért szeretnék kiemelni, mert azon filmek közé tartozik, amit szeretnék megnézni. Az első hétvégéjén a film egyébként 12,6M $ hozott, ami nem mondható egy nagy eredménynek, de ettől függetlenül várakozásom nem csökken.

Minden más bevételes információt megírok majd az aktuális havi bejegyzésben, lassan jön a hónap és a nyár vége, ideje majd kicsit szétnézni, hogy mit is sikerült látnunk, illetve mi mennyit termelt az alkotóknak.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://teddike.blog.hu/api/trackback/id/tr823140461

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása