2008.09.11. 21:57 teddike

Do Not Disturb - Work Sex

Címkék: sorozat 2008 2009 do not disturb

Egy újabb 20 perces móka, amit már csak a műfaja miatt be kellett próbálni. Egy napja már írtam róla, ma pedig gyorsan meg is néztem. Egy munkahelyi szitkomot köszönhetünk a Fox műsorán, de elég szkeptikus vagyok a jövőjét illetően.

A saját lelkesedésem sem tudom meddig fog kitartani, ha jobban visszakeresne az ember, nem sok szitkomról emlékeztem meg, és még kevesebb volt, amit heti rendszerességgel néztem. Az alap a Friends, de van itt nekünk Class és Joey is, amit azért végignyomtam. A mai kínálatból 30 Rock és Bing Bang Theory, de többet nem nagyon nézek.

Mint azóta sikerült megtudni, ez egy olyan rész volt, amit eredetileg nem elsőnek szántak. Nyáron ebből is volt egy "első rész", de azt lecserélték, és helyette kaptuk ezt. Az első percek nem voltak rosszak. A szereplők többnyire semlegesek, de Jerry O'Connell teljes mértékben elviszi a hátán az egészet. Igaz az ő szerepe, alakítása sem a legjobb, de legalább valami biztató dolog a jövőre nézve. A többi szereplő közül, van egy feka főnök csaj, aki baromira nem néz ki jól, és ráadásul meg nagyon agresszív feje van. Itt van még egy tipikus hülye szőke picsa, egy meleg srác még a Class csapatából, és pár arc még, akik meg sem maradtak.

Az első rész története egyébként rögtön a címből lejön. Munkahelyi szex, ami elítélendő, és nem szabad, persze pont Jerry karaktere az, aki mindenkit mindenhol, ő a Manager, jó arc, szép fiú, de aztán beállnak többen is titokban a sorba, és elég jó helyzetek alakulnak itt ki.

Okozott kellemes pillanatokat azért ez, éppen ezért maradok még pár részre. Ez most nálam egy 5/10, és egy hatalmas remény, hogy megmarad, már csak a műfaja miatt. 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://teddike.blog.hu/api/trackback/id/tr833140505

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása