2008.10.01. 12:55 teddike

TSCC - Allison from Palmdale

Címkék: sorozat the sarah connor chronicles 2008 2009

Éjszaka leültem az új rész elé, ami már a negyedik volt az évadban, és rájöttem, hogy ezen a héten tényleg jobb kedvem van. Ez abban jött most le nálam, hogy ez a rész minden volt, csak nem pörgős, vagy eseménydús, semmit nem haladtunk előre, tökéletes töltelék rész volt, de ennek ellenére tetszett. Az egyik ok biztos az volt, hogy a középpontban Cameron volt, az ő életét ismerhettük meg egy kicsit jobban. Innen viszont jönnek a spoilerek.

Mint mondtam a középpontban Cameron, illetve az, hogy a jövőben mit csinált, hogyan került a robotok kezére. Az egész úgy kezdődött, hogy bement egy boltba, és ismét meghibásodott, aminek a következtében beugrottak neki olyan dolgok, amik vele történtek. Tényleg azt hittem sokáig, hogy emberből lett robot, és megvannak az emlékei, de ez hülyeség lett volna. Aztán persze kiderült miről van szó. 

Sarah az egész részben semmit nem csinált, a szomszéd terhes csajt vitte be a kórházba, és végig mellette volt. A gyereknevelés volt a téma, és az, hogy egyedül is meg lehet csinálni. John pedig végig Cameron-t kereste, és nem értette, hogy mi lehet vele.

James (feka nyomozó srác) elfogadta végre a cég és a T-1000 (T-1001) modell ajánlatát, nekik fog majd dolgozni.

Vissza Cameron fejlődésére, ami kicsit aggasztó. Egész nap nem tudta, hogy egy robot a hibásodás miatt, beugrott neki a múltja, és közben megtanult pár emberi dolgot, köztük is azt, hogy miként lehet könnyen hazudni. Nem nagy dolog, de a vége azért aggasztó volt, mikor a kocsiban beszélgettek. John szerintem vágja, hogy bajok vannak, de majd meglátjuk. 

Nekem ez a negyedik rész 6/10. Semmi akció, vagy előrehaladás nem volt, de tetszett a rész. Cameron illetve Allison története jó volt. Kicsit rámentek a karakterre, és ez tetszett.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://teddike.blog.hu/api/trackback/id/tr823140570

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása