2008.10.29. 14:41 teddike

90210 - Első évad

Címkék: sorozat 90210 2008 2009

Elővesszük ismét a sorozatot, hiszen az évad előtt a CW (csatorna) szinte minden pénzét erre költötte, így érdemes megnézni, hogy hol is tartanak most. Az első évadból lement már nyolc rész, és már ismétli is őket rendesen a csatorna. Ha jól emlékszem négy rész elég volt ahhoz, hogy berendeljék a teljes évadot. Így biztos 22 rész vár ránk az évadban. 

Az első részről/pilotról írtam már korábban. A keddi nézettségből is szemezgettünk már. Most ehhez még annyit tennék hozzá, hogy a premier 4,6M nézője után a sorozat beállt egy 3M körüli eredményre. Ha azokat a heteket nézzük, amikor volt Gossip Girl, One Tree Hill, Smallville, Supernatural és természetesen 90210 is, akkor meg kell jegyezzük, hogy többnyire ezek után helyezkedik el össznézettségben. A kép alatt spoileresen jön a folytatás.

90210

A sztori nem sokat változott. Talán annyit módosítanék, hogy nem az a tipikus kavar mindenki mindenkivel részek voltak ezek. Legalábbis eddig elég egyértelműen kialakultak a párok. Nagyon sok szarkavarás nem volt a dologban, de gondolom idővel lesz majd. A legnagyobb problémát még mindig talán a még meg nem ismert testvér jelenti, akiről csak a szülök tudnak. 

A csapat egyébként kezd egyre jobb lenni, könnyebb őket elfogadni most, hogy megismertük őket. Persze egyenlőre a fő karakterek száma kb. három négyre tehető, de legalább róluk többet is megtudtunk. A család és persze a tanárok élete is kapott egy fontosabb szálat. Shannen Doherty és Jenny Garth is visszatértek pár rész erejéig, egyenlőre pihennek, a folytatásban ha minden igaz visszatérnek majd. 

A már korábban bemutatott Naomi (AnnaLynne) mellett még talán kettő vagy három jobb csaj is megfordul a sorozatban (jön majd róluk is pár kép valamikor), persze ha többet ennének, akkor biztos jobban tetszenének, de egyenlőre eyecandy szempontjából nagyon is jó a sorozat. Kellemes szórakozás főleg olyanoknak, akik minden mennyiségben képesek zabálni a tini sorozatokat. 

Ami még jó eddig az évadban, hogy tartja legalább azt a szintet, amin az egész elkezdődött, nincsenek rosszul sikerült részek, többnyire tartja mindegyik az erős közepest, ennek megfelelően részemről eddig az évad 5/10. A csajok mellett, akik simán elviselhetőek, könnyen emészthető sztorit is raktak, és nem kell egyszer sem elgondolkodnunk semmin. Vannak nagyobb problémák is amit felvetnek, meg próbálnak utat mutatni, de eddig legalább nagyon nem lehetett unatkozni a részeken, ami remélem a továbbiakban is így marad. Novemberben még visszatérnek pár rész erejéig, aztán ha tippelnem kell megy pihenni kicsit a sorozat, addig is jó szórakozást mindenkinek az új részekhez.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://teddike.blog.hu/api/trackback/id/tr713140668

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása