2008.11.12. 08:23 teddike

James Bond

Címkék: film 2008 james bond quantum of solace

A héten bizony nagyon örülhetnek a James Bond rajongók, mert hozzánk is, az amerikai premierrel egy időben (egy nappal korábban) itt a Quantum of Solace (A quantum csendje). Nagyon sok új dolgot nem tudok már megosztani veletek, nézzétek végig azokat a bejegyzéseket, amiket eddig is írtam: erre, erre meg erre érdemes navigálni. És nem akarom elfelejteni, volt nagyon cool kép is. 

Angliában már megvolt egyébként a premier, minden idők legjobb első napját produkálta a film, ami nagyon jó eredmény. Annyira egyébként nem szabad csodálkozni, hiszen a Casino Royal nagyon jó kritikát kapott anno, és Olga is nagyon jó Bond-csaj lett. Nem is lepődtem meg, hogy mostanában minden újság címlapján őt lehet látni. Majd minden héten lehetne valamit berakni róla, annyira sok felkérést kapott mostanában, ami szintén a filmnek tesz jót.  

A végére pedig jöjjön még egy jó kép a két főszereplőről (kattintásra nagyobb lesz):

James Bond and Camille 

Holnaptól tehát a mozikban a 22. Bond film.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://teddike.blog.hu/api/trackback/id/tr363140722

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása