2009.02.09. 15:37 teddike

Watchmen - Az Örzők

Címkék: film 2009 watchmen comic book

A hétvégén lett ismét téma a film és egyben a képregény is, emiatt úgy gondoltam, illene egy rövid bejegyzést írni. Pár hete elkezdtem felrakosgatni a képregény fejezeteit, mindet fel szerettem volna rakni, de ekkor jött a hatalmas ötlet (NOT), hogy mi lenne ha inkább szépen megrendelném magamnak, és nem gépen kellene olvasgatni.

Mint gondolom sokan tudjátok (főleg a rajongók, és a hype miatt sokan mások is), nálunk is megjelentek ezek a fejezetek, eddig kettő könyvben, 8 fejezetet feldolgozva. A jobb érthetőség kedvéért ez azt jelenti, hogy 2008 októberében és az év végén, vagy talán most az új év elején megjelent egy egy könyv, ami 4 - 4 fejezetet tartalmaz a 12 részes Watchmen történetből. 

Most viszont jöjjön a bejegyzés jó része is. A harmadik könyv, ami az utolsó négy fejeztet tartalmazza, ha minden igaz, akkor február végéig megjelenik majd. Tehát szerencsés esetben mindegyik elolvasható még a film megnézése előtt. A megjelenésről a kepregeny.net segítségével is tájékozódhattok. A könyveket én itt rendeltem meg.

watchmen 1 watchmen 2 watchmen 3

A filmre szerencsére már nem sokat kell várni, lassan itt lesz március eleje.

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://teddike.blog.hu/api/trackback/id/tr233140945

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ron 2009.02.11. 21:00:41

Alig várom már a 3. könyvet, eddig brutálisan komplex a sztori, egy rossz szót nem tufok rá szólni, tökéletes. És az eddigiek alapján a befejezés is az lesz. :D
süti beállítások módosítása