2009.03.03. 17:41 teddike

Mozi Március

Címkék: film 2009

Beköszöntött a tavasz, az időjáráson annyira nem látszik ez, de szerencsére jönnek a nagyobb mozis hónapok. Igaz a komolyabb dobásokra még várni kell egy keveset, de már márciusban is érkezik olyan film, amit lassan hónapok óta várunk. Megszokott formában, először az amerikai bemutatók jönnek, aztán a végén a hazai mozik kínálatát nézzük át gyorsan. 

Az első hétvégén (március 6) jön a nagyon régóta várt Watchmen! Már nagyon sok mindent írtam a filmről, keressétek elő őket. A filmmel szemben eléggé megnövekedtek az elvárások, és ez vonatkozik természetesen a bevételekre is. Érdekes lesz nézni majd a hétvége után, hogy mire lesz képes a film. Erről jövőhéten biztos írok majd.

watchmen race to witch mountain duplicity i love you, man

A második hétvégén (március 13) jön ismét egy horror (The Last House on the Left), egy vígjáték (Miss March) és egy családi film Dwayne "The Rock" Johnson főszereplésével (Race to Witch Mountain). Utóbbi még érdekelne is, ha csak nem a Watchmen-t fogom egész hónapba nézni.

A harmadik hétvégén (március 20) végre történik ismét valami, és komolyabb filmeket is kapunk. Egyrészt érkezik a Duplicity Julia Roberts és Clive Owen főszereplésével. Reméljük ez nem lesz akkora bukta, mint az International. Visszatér Nicolas Cage is, aki ismét megpróbál megmenteni minket valamitől. Ez a Knowing. És jön egy R besorolású vígjáték is, I Love You, Man címmel. Főbb szerepekben Paul Rudd, Jason Segel (HIMYM - Így jártam az anyátokkal, Sarah Marshall). 

A  hónap végén (március 27) szívem szerint csak két filmet néznék meg, egyik az Adventureland lenne. Főbb szerepekben Kristen Stewart (Twilight), Ryan Reynolds és Jesse Eisenberg. Míg a másik a Monsters vs. Aliens című animációs film. Ez utóbbi és a Watchmen pályázik (szerintem) a március hónap legjobb filmjére, bevételi szempontból.

monsters vs aliens knowing adventureland the last house on the left

Nálunk egy kicsit más a helyzet, de azért több film is világpremierrel együtt jön hozzánk is. Március 5.: Happy go Lucky (Hajrá, boldogság!), Largo Winch és a Make it Happen (Dodb be magad!) mellett hozzánk is érkezik a Watchmen (Watchmen - Az őrzők). Március 12.: Coraline (Coraline és a titkos ajtó) mellett jön még a Marley & Me (Marley meg én) Jennifer Aniston főszereplésével. Március 19.: Jön a hazai mozikba is a Taken (Elrabolva), az Oscar jelölt Doubt (Kétely), a Spirit (Spirit - Sikító város) és az Inkheart (Tintaszív). Érdekessége ennek a hétvégének, hogy mindegyik film már 2008-ban bemutatkozott (csak kicsit vagyunk lemaradva). Március 26.: Világpremierhez közeli időpontban, hozzánk is jön Race to Witch Mountain (A boszorkány-hegy). Továbbá jön még egy horror is, The Unborn (A túlvilág szülötte) címmel és The International (A bűn árfolyama) Clive Owen főszereplésével.   

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://teddike.blog.hu/api/trackback/id/tr993140999

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása