2009.04.14. 16:42 teddike

Így jártam a Nagy csapattal (2 - 4x20)

Címkék: sorozat how i met your mother the big bang theory 2008 2009

A rengeteg sonka és tojás után, mámorosan ébredve, jobb esetben kezdhettük a hetet a kedvenc szitkomjaink megnézésével is. Új részeket nézhettünk ma reggel, és azt kell mondjam, ez egy erősen közepes adag volt. Ez az egyikre nézve már már dicséret, míg a másikra nézve akár negatív csengés is lehet. 

the big bang theory

Gyorsan elmondva a lényeget, a HIMYM újra szórakoztató lett, igaz csak bizonyos részei, de jókat röhögtem rajta. Ted továbbra is szánalmasan gyenge, Robin dettó, Marshall meg Barney viszont kihúzták a céges sztorival a szarból ezt a részt. Lilly távolmaradása a terhességnek köszönhető, amit nagyon gyengén oldanak meg, de az idei szezonba sajnos minden elfér. 

A TBBT viszont nem alkotott valami nagyot a héten. Sheldon megmutatta nekünk ismét, hogy mennyire jól tud idétlen, vagy alapjáraton kimondhatatlan mondatokat tökéletesen megtanulni, illetve ismételni. Wolowitz-ról kiderült, hogy csak nagy a szája, és nem tud csajozni, de ha akarunk tanulni, akkor volt pár jó Geek módszer arra, hogyan lehet felszedni egy csajt. Penny meg talán élete legrosszabb randiján van túl.

Pontok tekintetében az előbbire 6/10, ami mostanában már nagyon is jó, míg utóbbira 6,5/10, ami az utóbbi részeket nézve elég gyenge. Remélem azért az évad végére felpörögnek még kicsit.    

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://teddike.blog.hu/api/trackback/id/tr893141107

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása