2009.04.15. 13:06 teddike

24 - Don't Cry, Jack! (7x18)

Címkék: sorozat 24 2008 2009

Nem is tudom hol kezdjem, a 18. órában olyan dolgok történtek, amire semmi nem utalt, azt kell mondjam, és sokadjára ismétlem magam, a hetedik évad tényleg nagyon jó lett, ezzel felejtet minden korábbi botladozást. Az első fele maga volt a csoda, mondhatni, hiszen minden teljesen rendben ment, aztán a második felében borult megint a bili, és még Jack is sírt. A mostani részről egyszerűen nem lehet spoilerek nélkül mesélni, hiszen rengeteg, a jövőre nézve fontos dolog történt. Éppen ezért a kép után csak azok kattintsanak, akik teljesen naprakészek, vagy esetleg itt szeretnék követni az eseményeket:

24 season 7

Nem is tudom hol kezdjem, a 18. órában olyan dolgok történtek, amire semmi nem utalt, azt kell mondjam, és sokadjára ismétlem magam, a hetedik évad tényleg nagyon jó lett, ezzel felejtet minden korábbi botladozást. Az első fele maga volt a csoda, mondhatni, hiszen minden teljesen rendben ment, aztán a második felében borult megint a bili, és még Jack is sírt. A mostani részről egyszerűen nem lehet spoilerek nélkül mesélni, hiszen rengeteg, a jövőre nézve fontos dolog történt. Éppen ezért a kép alatt csak azok olvassanak tovább, akik teljesen naprakészek, vagy esetleg itt szeretnék követni az eseményeket:

24 season 7

Az első rész: a Starkwood vezetője, miután elérte, hogy találkozzon az elnöknővel, megjelent a Fehér Házban, előadta amit akart (természetesen magas vezetői posztot szeretett volna kivívnia magának), de közben Jack Bauer az FBI és Tony sikeresen lekapcsolta a rakétákat, Larry benyomult a csapatával, és elfogtak mindenkit. Jonas persze tolta a fontos információt, hogy felette is állnak, és az elnöknő nem tudja, hogy ezzel mekkora kockázatot vállal, majd meglátjuk. 

Az átvezetés egy régóta várt pillanat volt: megjelent Kim Bauer, hogy találkozzon az apjával. A 24 szintjén ez egy nagyon megható pillanat volt, amit még Jack sem bírt ki. Itt jegyezzük meg, hogy azon ritka pillanatok egyikét láthattuk, amikor Jack sírni kezdett. 

kim bauer

A második rész viszont ismét maga volt a pokol. Mint kiderült a telepről valaki ellopott egy tartályt, amiben a fertőző gáz van. Ezzel próbált menekülni, miközben lelőtt két embert. Larry vette üldözőbe, majd mikor közel kerültek egymáshoz egy komoly tűzpárbaj alakult ki, aminek a vége hatalmas meglepetés lett. 

Ezt viszont nem tudom magamba tartani, szóval a menekülő mint utólag kiderült Tony egyik embere volt, a lelőtt Larry-t pedig maga Tony fojtotta meg a saját kezével (wtf!!). Erre aztán végképp nem számítottam. Marad a keret vajon? Az évad elején is Tony volt a célpont, a végén is ő lesz, vagy kapunk az utolsó 5 órára egy komolyabb ellenséget megint? Meglátjuk, viszont pontok tekintetében ez 7,5/10! Nagyon komoly rész volt! 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://teddike.blog.hu/api/trackback/id/tr83141110

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása