2009.04.24. 14:52 teddike

Fringe - Bad Dreams (1x17)

Címkék: sorozat fringe 2008 2009

Három résszel az évad vége előtt, bizony nem lettünk sokkal okosabbak. Utoljára a visszatérésről írtam, akkor egy teljesen átlagos résszel volt dolgunk, és az eddig csend részemről annak volt köszönhető, hogy ez az elmúlt két hétben sem sokat változott. Mit akarok én ezzel mondani? Természetesen azt, hogy a lecsökkentett, és így csak 20 részes első évad végére biztosan sok kérdésünk lesz majd, és mivel sejthető egy következő évad, így nem is nagyon fognak arra törekedni, hogy minden kérdést megválaszoljanak.

fringe season 1

Az eseményekről nem sok mindent akarnék mondani, hiszen mindegyik egy külön esetet dolgozott fel, nem nagyon kapcsolódtak egymáshoz sem, és a fő vonalhoz sem. Ez alól egy kicsit az utolsó rész kivétel, ez szerepel a címben is, Olivia egy olyan ember után nyomozott, akit saját álmában látott, akivel összekapcsolódott, és ez valamilyen szinten még a gyerekkorára vezethető vissza, ahol kezelték őket egy bizonyos szerrel. Ebben már rendesen benne van Bishop professzor is, és Bell doki is, aki az évad végére feltűnik majd. 

A végén látott képek nekem nagyon tetszettek, a felvétel is baromira jól sikerült. Az egész hangulata ütött, és elérték azt, hogy "ide a következő részt" érzése legyen az egyszerű mezei nézőnek. Kedden tehát jön a folytatás, de ha nem a fő szállal fognak foglalkozni, akkor nagyon ideges leszek.

Értékelés: Fringe - Bad Dreams (1x17) - 6/10

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://teddike.blog.hu/api/trackback/id/tr353141141

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ismeretlen_88858 2009.04.28. 21:42:23

A vége tényleg ütős lett, az elején levő unalmat meg remekül oldották az öreg Bishop beszólásai.
süti beállítások módosítása