2009.07.07. 11:52 teddike

Van képünk hozzá: GG és SVU

Címkék: sorozat 2009 2010 gossip girl s3

Mostanában nem sok "sorozatos" bejegyzés volt, de szépen lassan beindulnak majd ezek is. Van pár darálni való a táskámban, azokról fog érkezni írás, addig is ilyen röpkékkel próbállak szórakoztatni titeket. Történet ugyanis, hogy a forgatások elkezdése előtt felröppent az a hír, hogy Joanna Garcia, aki az előző évad egyik legjobban élvezhető újoncában, a Privileged-ben szerepelt, kapott egy meghívást a Gossip Girl-be. 4 részre fog talán beugrani a harmadik évadba, és már tudunk képet is mutatni arról, ahogy megérkezik:

joanna garcia joanna garcia joanna garcia joanna garcia

A képek kattintásra nagyobbak lesznek. Még valami, Nate van mindegyik képen mellette, ami nem véletlen, ha minden igaz volt barátnőjét fogja alakítani majd.

svu wentworth miller

Ráadásnak itt egy kép a Michael rajongóknak, jobban mondva a Wentworth Miller rajongóknak, aki a Law and Order: SVU új évadában kapott szerepet.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://teddike.blog.hu/api/trackback/id/tr273141312

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása