2009.07.08. 15:41 teddike

Moziajánló: Július

Címkék: film 2009 moziajanlo

El sem hiszem, hogy ha vége ennek a hónapnak, akkor ha lassan is, de vége az idei blockbuster időszaknak. Sírni nem fogunk azért, csak más sebességbe kell majd kapcsolni, de mielőtt még temetnénk az előttünk álló időszakot, ismerkedjünk meg azokkal a filmekkel, amik júliusban arra fognak kényszeríteni minket, hogy jegyet váltsunk az előadásokra.

Az első hétvégén már túl is vagyunk. Ice Age az amerikai és a hazai mozikban is hatalmasat robbantott, sajnos nem a minőség szempontjából, de ez most más lapra tartozik. A tengeren túliak a Jégkorszak folytatása mellé megkapták még a Public Enemies-t is, amit már mi is nagyon várunk. Johnny Depp és Christian Bale közös filmje nagyon reméljük, hogy jó lesz. 

public enemies brüno ige age 3 harry potter

A második hétvégén (július 10) én szinte biztos, hogy otthon maradnék, hiszen sem a Brüno, sem az I Love You Beth Cooper nem késztet arra, hogy jegyet váltsak rájuk. Sacha Baron Cohen eddigi alkotásait is sokáig kellett emésztenem, nem lesz ez másképp most sem. Hayden Panettiere pedig csak képen szép már, igaz még mindig nagy kedvenc, de akkor sem lennék képes fizetni érte. Lassan kezd ő is a "kritin kreuk betegségben" szenvedni.

A hónap közepén, július 15.-én érkezik Harry Potter, aki megváltoztatja majd a jelenlegi bevételi listákat. Illetve mellette, még ha nagyon kevés moziban is, de helyett kapott egyik személyes kedvencem is, a 500 Days of Summer. 

Július 24.-én érkezik a G-Force, The Orphan és a The Ugly Truth. Ezek közül az első az Ice Age rajongóit fogja majd célba venni, illetve áttéríteni, hiszen 3D mozikba érkezik mint családi mozi. Az Ugly Truth pedig romantikus szórakozást ígér. Katherine Heigl és Gerald Butler gondoskodnak majd a hangulatról. De nagy összegekben mernék fogadni, hogy ezt a hétvégét is Harry Potter fogja uralni. 

the collector funny people 500 days of summer ugly truth

A hónap végén érkező filmek közül, kettőt emelnék ki. Az egyik a Collector, amelyről pont a napokban volt szó, a horror szerelmeseit célozza majd meg. A másik pedig egy vígjáték, Seth Rogen, Adam Sandler és Jonah Hill főszereplésével. Funny People a produkció címe, és mindenképpen meg kell említenem Judd Apatow nevét, aki írója és rendezője is a filmnek. 

A hazai mozik kínálata ettől valamivel szegényesebb, igaz lehet én nézek be valamit. Az első hétvégén jött hozzánk is az Ice Age, illetve társult hozzá a Crank második része. Az előttünk álló héten jön a Brüno, illetve az Excsajok szelleme. Július 16.-án eljut a nagyközönség elé a hazai mozikban is az Adventureland. Továbbá bemutatásra kerül a Közellenségek. Július 23.-án hozzánk is befut Harry Potter. A hónap végére pedig marad a Bunyó és a Szerelem olasz módra. 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://teddike.blog.hu/api/trackback/id/tr553141316

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása