2009.07.14. 16:29 teddike

Ryan Reynolds és a képregények

Címkék: film ryan reynolds deadpool green lantern

Ha minden teljesen jól alakul, akkor Christian Bale és Robert Downey Jr. után jöhet egy újabb szuperhős, akit nagyon fogunk szeretni. Ryan Reynolds úgy látszik kezd belenyúlni a tutiba. Eddig is egyik kedvencünk volt, meg voltak nagyon jó filmjei, de a jövőben rágyúr majd a képregényekre, amiből csak az következhet, hogy termelődni fog a zseton rendesen.

Azt már korábban tudtuk, hogy a Wolverine után, amiben Deadpool-t alakította, kapni fog egy saját filmet, jobban megismerhetjük az ő történetét is. A héten jött még egy jó hír, a Zöld lámpást is ő fogja megszemélyesíteni. Januárban kezdik a film forgatását, szóval 2010 végére, de inkább a 2011-es blockbuster időszakban számíthatunk a Lámpás érkezésére.

Ryan Reynolds Deadpool Green Lantern
 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://teddike.blog.hu/api/trackback/id/tr693141322

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása